halsojobb.se

Iris har hjälpt människor från utanförskap till egen försörjning i över hundra år. Än idag arbetar Iris för att möjliggöra inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda funktionsstärkande insatser, integration och matchning. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.iris.se och www.irisgruppen.se.

Vill du medverka till att våra deltagare klargör sina förutsättningar inför framtida arbetsliv?

Att utreda arbetsförutsättningar handlar om att finna resurser och möjligheter i relation till arbetsuppgifter och arbetsmiljö. Gemensamt med deltagaren fokuserar du på hens möjligheter och river hinder. Vi kallar det ”Unika lösningar för unika människor”.

Dina arbetsuppgifter

Iris söker nu en arbetsterapeut med placeringsort i Skärholmen, Flemingsberg eller Liljeholmen. Målgruppen i uppdraget är arbetssökande som är inskrivna på Arbetsförmedlingen, både med och utan funktionsnedsättningar, som behöver få sina arbetsförutsättningar utredda och komma närmare arbetsmarknaden. Arbetet kan även innehålla arbetsuppgifter från övrig verksamhet och tjänster som Iris har avtalat med Arbetsförmedlingen.

Arbetsuppgifterna innefattar följande:

Primärt samordna och genomföra uppdraget inför bedömning av deltagarens förutsättningar i arbete och studier

Handleda, instruera, observera deltagare samt dokumentera i skriftlig rapport

Motivera och stödja deltagaren med fokus på lösningar i arbetssituationen

Vid behov anpassa omgivningsfaktorer

Kontakt och samarbete med Arbetsförmedlingens specialister

Övrig administration kopplad till uppdraget

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med kunskap i instrumenten Assessment of Work Characteristics (AWC) och Assessment of Work Performance (AWP). Du har erfarenhet av anpassning och utprovning av hjälpmedel.

Som person är du självgående med god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete samt följer upp hur arbetet går framåt. Du är kreativ och anpassar dig till ändrade omständigheter på ett smidigt sätt. Då arbetet innebär daglig kontakt med deltagare, kunder och kollegor är det dessutom viktigt att du har mycket god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten, kontakta regionchef Aralia Eriksson
Aralia.eriksson@iris.se
 
Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 april. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

Iris söker en arbetsterapeut till Södra Stockholm

Företag Competens
Ort
Utgår

2020-04-15

Ansök nu

Dela detta jobb