halsojobb.se

-->
 

Med anledning av det nya coronaviruset (Covid-19) har behovet av personal ökat. Karolinska Universitetssjukhuset arbetar löpande med att öka kapaciteten för att vid behov kunna ta emot en stor ökning av patienter med covid-19. För att bemöta det ökade behovet av vård görs flera parallella åtgärder.

Vi har under de senaste veckorna möts av ett fantastiskt engagemang från människor som vill hjälpa till i denna sällsynta situation. Vi har även rekryterat ett stort antal medarbetare tack vare er.

För att säkerställa att vi snabbt får in mer personal finns vid ett utökat behov öppnar vi nu upp för en intresseanmälan där du kan lämna ditt intresse för att arbeta med Covid-19 patienter hos oss inom Tema åldrande.

Denna tjänsten riktar sig till dig som är student och vill ha en tillfällig anställning med anledning av den rådande situationen som rör Covid-19.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna styrs efter behov men kan bland annat bestå av reception, städ av läkemedelsrum, vak, avdelningsassistent/löpare. Detta gäller arbete på Huddinge Multisjuka sköra äldre 2, R74.

Anställningsform är en timanställning. Arbetstiderna är kväll (13-21:30) samt helgtjänstgöring (7-15) och (15-21:30).

Vi arbetar alla utifrån vår vision, Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.

Kvalifikationer 
Krav: 

  • Sjuksköterskestudent från T3 
  • Läkarstudent från T4 

Är du inte vårdstudent det viktigt att du känner ett stort engagemang och driv samt har viljan att hjälpa till.

Du ska inte söka denna tjänst om du arbetar på Karolinska, utan då ber vi dig ta kontakt med din nuvarande chef och informera om att du gärna arbetar fler timmar.

Vi ser fram emot din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  

Temat består av cirka 320 medarbetare inom ett omvårdnadsområde åldrande samt två medicinska områden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Intresseanmälan för dig som är student och som vill jobba administrativt på kvällar och helger inom Tema Åldrande, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-24

Ansök nu

Dela detta jobb