halsojobb.se

Intresse för avancerad akutsjukvård? MAVA & MIMA i Huddinge söker sjuksköterskekollega!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Intresse för avancerad akutsjukvård? MAVA & MIMA i Huddinge söker sjuksköterskekollega!

Om oss
Vi söker dig med erfarenhet ifrån sjuksköterskeyrket eller dig som är ny i rollen - huvudsaken är att du har ett intresse av att växa i din profession som sjuksköterska hos oss på MAVA (medicinsk akutvårdsavdelning) och MIMA (medicinsk intermediärvårdsenhet). 

Har du minst 2 års erfarenhet kan du att jobba på både MAVA med 24 vårdplatser och på MIMA med 6 vårdplatser. Har du intresse för ledarskap finns även möjlighet att jobba som ledningssjuksköterska där du leder det dagliga arbetet inom våra verksamheter. 

Hos oss har alla medarbetare en individuell kompetensplan och med ett närvarande ledarskap arbetar vi för att skapa den bästa arbetsplatsen och vården för våra patienter.

På MAVA och MIMA i Huddinge vårdas akut sjuka patienter med olika sjukdomstillstånd såsom infektioner, intox, oklara bröstsmärtor, arytmier och äldre multisjuka patienter. Vi har ett högt patientflöde och korta vårdtider. Till oss kommer patienterna från akutmottagningen eller från andra avdelningar som har behov av en förhöjd övervakningsnivå.

Vi erbjuder
Individuell anpassad introduktion, för att du ska få en bra start i din roll inom verksamheten.​​​​​​ Möjligheter till utveckling i form av utbildningar och kurser. Personlig utvecklingsplan. Inom temat arbetar vi strukturerat och aktiv med kompetensstegen för att på ett tydligt sätt kunna skapa karriärvägar för dig och andra medarbetare. Möjlighet för rotation till andra enheter inom akutsjukvården. Möjlighet att arbeta som ledningssjuksköterska. Du erbjuds en tillsvidareanställning. Läs mer om förmåner här.

Om tjänsten
Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden i ditt arbetsteam. Du arbetar självständigt, har ett kritiskt reflekterande förhållningssätt och kan hantera komplexa situationer och undersökningar. I tjänsten kommer du att tillämpa medicinska prioriteringar, samt bidra till utveckling inom omvårdnadsarbetet. Du kommer att träffa många olika typer av patienter, du kommer ha ett omväxlande arbete som stundtals innebär högt tempo och ett tätt samarbete mellan olika professioner. Mötet med patienterna kräver oftast omedelbara åtgärder, snabba beslut och tät uppföljning.

Hos oss arbetar vi enligt Region Stockholms 24/7 avtal för sjuksköterskor.
Det avtal som tecknats mellan Vårdförbundet och Region Stockholm. Det innebär att du kan välja att reducera din veckoarbetstid genom att arbeta förtätad helg och/eller minst 30% natt. Mer information om schema får du vid en eventuell intervju.

Vi söker
En erfaren sjuksköterska som är trygg i sin roll och kan bidra till utveckling av verksamheten. Men även dig som är ny i rollen och vill utvecklas och växa i din profession.

◾ Du har ett kritiskt förhållningssätt och uppdaterar dig inom professionen.

◾ Vi ser att du som söker är en nyfiken och kommunikativ person. Du är lyhörd för patientens behov och dom enskilda fall du möter, för att därefter på bästa sätt kunna prioritera och fördela omvårdnadsarbetet.

◾ I din roll ska du kunna bidra till att struktur finns för att stödja patienter och närståendes förmåga till delaktighet och självbestämmande vård.

◾ Du har stor respekt för patientens integritet och värdighet samt förmedlar förtroende och tillit.

Kvalifikationskrav
Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande om du har erfarenhet inom akutsjukvård sedan tidigare.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV & Personligt brev

Urval och intervjuer sker löpande. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 
Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter
Namn
Olof Widing-Rommel, Vårdförbundet
Telefon
tele: 08-585 80481

Dela detta jobb

Intresse för avancerad akutsjukvård? MAVA & MIMA i Huddinge söker sjuksköterskekollega!

Karolinska Universitetssjukhuset