halsojobb.se

-->

Intensivvårdssjuksköterska? Vi behöver din specialistkompetens i vården av svårt sjuka patienter!

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterska? Vi behöver din specialistkompetens i vården av svårt sjuka patienter!

Karolinska Universitetssjukhuset har i samband med utbrottet av covid-19 fått i särskilt uppdrag att genomföra den största utökningen av intensivvårdsplatser inom Region Stockholm. Vi vårdar fortsatt en stor mängd patienter med covid-19 inom intensivvården och har även ett ökat tryck på ECMO. Nu söker vi förstärkning i form av ytterligare intensivvårdssjuksköterskor till bägge dessa verksamheter. Befinner du dig på en annan plats än i Stockholm men har möjlighet att komma hit? Vi behöver dig!

Vi erbjuder

  • Specifik utbildning och introduktion för hantering av intensivvårdspatienter med covid-19
  • Hjälp med resa samt att hitta tillfälligt boende i Stockholm
  • Reaktivering och utbildning för dig som i dagsläget inte är kliniskt aktiv för att du säkert ska kunna komma tillbaka in i den kliniska vården.

Om anställningen

Vi har möjlighet att erbjuda olika anställningsformer utifrån vad som passar din situation. Vi söker även dig som enbart kan arbeta någon enstaka vecka och på så vis avlasta vår personal under sommaren.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har utrymme till annan lönesättning än vanligt under omständigheterna.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska samt har specialistutbildning i intensivvård. Vi behöver både dig som arbetar kliniskt redan idag och dig som i nuläget finns utanför vården, men önskar reaktivera dina kunskaper.

Sök nu! Du kommer i samband med att du skickar din ansökan få svara på ett kortare frågeformulär som ger oss den information vi behöver – du kan alltså söka omgående även om du inte har ett färdigt CV.

Din specialistkompetens behövs i vården av svårt sjuka patienter!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Intensivvårdssjuksköterska? Vi behöver din specialistkompetens i vården av svårt sjuka patienter!

Karolinska Universitetssjukhuset