halsojobb.se

logga

Intensivvårdssjuksköterska till Uppvaksavdelning i Gävle

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterska till Uppvaksavdelning i Gävle

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du upptäcka nya arbetsplatser och utvecklas i mötet med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en erfaren Intensivvårdssjuksköterska till ett bemanningsuppdrag på en uppvaksavdelning i Gävle. Uppdraget innebär arbete med postoperativ vård av patienter som opererats på en centraloperationsavdelning. Hos kunden finns både planerade och akuta patientflöden. Patienterna kommer från ett större antal opererande kliniker, allt ifrån kortare ingrepp där patienterna kräver mindre postoperativt omhändertagande till mer avancerad kirurgi som kräver ett större postoperativt omhändertagande. På UVA vårdas även ett antal dagkirurgiska patienter. 

Uppdragsperioden sträcker sig från v50-9. Kunden har behov av bemanning dag, kväll och natt, vardag samt helg. Kontinuitet genom hela uppdraget är förstås meriterande men även du som kan arbeta delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan till oss.  

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för en Intensivvårdssjuksköterska på Uppvakningsavdelning. 
  
DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med vidareutbildning till Intensivvårdssjuksköterska. Minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet som Intensivvårdssjuksköterska. Erfarenhet av postoperativt arbete är ett krav liksom erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Melior. För att vara aktuell för det här uppdraget behöver du kunna arbeta treskift. 
 
OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Intensivvårdssjuksköterska till Uppvaksavdelning i Gävle

Centric Care AB