halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Vi söker nu en kompetent intensivvårdssjuksköterska till IVA i Enköping.

IVAs ordinarie vårdplatser består av totalt fem vårdplatser fördelat på 3 intermediärvårdsplatser och två ”HIA”-vårdplatser. Intermediärvårdsplatserna är alltid bemannade med IVA-sjuksköterska och hanterar som tidigare NIV, intotropi, vård inför transport av patient i transportrespirator osv. HIA-vårdplatserna bemannas av antingen IVA-sjuksköterska, HIA-utbildad sjuksköterska eller särskilt introducerad sjuksköterska. Vårdnivån här är högre än på ”vanliga” avdelningsvårdplatser, men lägre än på intermediärvårdsplatserna och har sitt främsta syfte att vara vårdplatser med utökade observations- och diagnostiska möjligheter. T.ex. ”hjärt-obs”, vissa intoxer etc.

Uppdraget sträcker sig från slutet av Juni till början av September.

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya utmangar!

Vi kan stå för resor och boende för dig som inte bor i Enköping.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter som intensivvårdssjuksköterska på IVA.
Avdelningen tar emot alla patientkategorier men de som är i behov av högspecialiserad vård såsom ECMO eller neurokirurgisk vård, stabiliseras och skickas vidare till regionsjukhus.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Intensivvårdssjuksköterska till IVA i Enköping i sommar!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

Dela detta jobb