halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Idaliv söker sjuksköterskor

Företag Idaliv AB
Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Idaliv söker sjuksköterskor

Idaliv söker sjuksköterskor med det där lilla extra drivet och framåtandan som sjukvården så väl behöver. Vi vill att du som sjuksköterska ska växa, ta tillvara på ditt värde och din kompetens. Vi strävar efter att alltid ha bra kontakt med våra anställda så att ditt bemanningsuppdrag ska kännas tryggt (och framförallt roligt)! 

Oss kan du ringa och prata med om allt, från allmänna funderingar till idéer om förbättringsarbete eller om du vill ha stöttning i ditt uppdrag. Våra konsultchefer är sjuksköterskor med bred erfarenhet som förstår hur vården fungerar och som är mån om att matcha din kompetens med rätt uppdrag. Med rätt personal på rätt plats så trivs både du, vi och kunden. 

Vår målbild är att sjuksköterskor ska få en ökad status i samhället, känna stor yrkesstolthet och få högre lön – för det fantastiska arbete ni gör!

Vi söker allmän- och specialistsjuksköterskor för uppdrag i framför allt Norrland men har även möjlighet till uppdrag i övriga Sverige. Ta kontakt med oss så berättar vi vilka möjligheter (och utmaningar!) som finns med bemanningsarbete.

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Idaliv söker sjuksköterskor

Idaliv AB