halsojobb.se

Hjärtsjuksköterska är det framtiden för dig...

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Hjärtsjuksköterska är det framtiden för dig...

På hjärtkliniken arbetar vi med kompetensstege för att du skall utvecklas i din roll som sjuksköterska. Vi sätter stort fokus på patientinflytande, vi arbetar med personcentrerad vård som vi utvecklar kontinuerligt.  
 
Nu söker vi Dig som har erfarenhet från akutsjukvård och vill arbeta med oss. Vi erbjuder Dig anställning på en avdelning inom akut kardiologi med inriktning mot arytmisjukdomar.  
 
Alla våra nyanställda får introduktion under handledning. Din fortsatta kompetensutveckling sker efter dina behov i samråd med chefsjuksköterska och biträdande chefsjuksköterska.  
 
Arbetsuppgifter:  
Arbetet innebär fortlöpande övervakning av våra patienter med krav på hög omvårdnadskvalitet samt omvårdnadsdokumentation.  
Vi ser att du har en hög kompetens inom medicin och omvårdnad för att kunna ge våra patienter och deras anhöriga en professionell vård och bemötande.  
 
Anställningsform:  
Tillsvidare anställning, 80–100% så väl dag- och nattjänst (vi följer nya avtalet dvs dubbelt natt OB).  
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse. 
 
Kvalifikationer:  
Legitimerad sjuksköterska. Ditt fokus ligger på god omvårdnad av patienten. Meriterande är om du har erfarenhet från akutsjukvård.  
Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du stimuleras av att aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbete.  
Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Du har även god förmåga att hantera och prioritera ditt arbete i akuta situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Övrig information:  
 
Vill du komma i kontakt med en eventuellt blivande kollega för att ställa frågor kan du kontakta:  
 
Rebecca, Amelie eller Sara 08 123 554 90  
 
 
Ansökningshandlingarna kommer att hanteras löpande.

Dela detta jobb

Hjärtsjuksköterska är det framtiden för dig...

Danderyds Sjukhus AB