halsojobb.se

Logga

Hemtjänsten i Vingåker söker undersköterskor

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Hemtjänsten i Vingåker söker undersköterskor

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.


Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna av Vingåkers centralort. Här är all kompetens samlad under ett och samma tak! Vår samlade kompetens bidrar till hög service, kvalitativ vård och omsorg och närhet till både kollegor och chef. Hos oss är det effektivt att få tag på rätt person om rätt ärende! Äldreomsorgen består av somatisk avdelning, demensavdelning, korttidsboende och 5 hemtjänst grupper. Vår hemtjänst Minnas arbetar med dementa som vill bo kvar hemma och har blivit nationellt uppmärksammade för kvaliteten på sitt arbete.ARBETSUPPGIFTER
Vingåkers kommun växer samtidigt som efterfrågan på hjälp i hemmet ökar. Vi söker nu flera undersköterskor, både för vikariat och för tillsvidareanställning.

Som undersköterska i hemtjänst kommer du arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt. Det innebär att du kommer ha varierade arbetsuppgifter som är anpassade efter den enskilde brukarens behov, för att möjliggöra att brukaren kan bo kvar hemma. Du kommer arbeta tillsammans med både kollegor, chef, sjuksköterskor och fysioterapeuter för att kunna tillgodose kvalitativ vård och omsorg. Tillsammans med ditt team kommer du finnas med i våra brukares vardag. Du kommer även genomföra dokumentationer enligt gällande lagstiftning.

Vi erbjuder en organisation med stort fokus på arbetsmiljö och gemenskap. Tjänsterna är på 100 % och vi söker både personer för tillsvidareanställning och vikariat. Vingåkers kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad, vilket ger dig möjlighet att arbeta mindre än 100 %. VI har friskvårdsbidrag och erbjuder stort antal kompetenshöjande insatser, för din utveckling och säkerhet i arbetet.

Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

KVALIFIKATIONER
Vi söker, i första hand, dig som är utbildad undersköterska. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete inom äldreomsorg och det är meriterande att du tidigare arbetat i hemtjänst. Som person tror vi att du är självgående och ansvarstagande med ett positivt synsätt. Du vet sedan tidigare, eller är nyfiken på, hur det är att arbeta i en liten organisation och vilka fördelar och utmaningar det kan innebära. Du är lösningsfokuserad och driven och vill vara med och utveckla vår verksamhet till Sveriges bästa hemtjänst!

Eftersom arbetet kräver dokumentation enligt gällande lagstiftning har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du är van användare av dator och andra tekniska arbetshjälpmedel. Vi kommer lägga stor vikt vi personlig lämplighet och gott bemötande som präglas av respekt och värdighet. Undersköterskeutbildning är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och hemtjänst är meriterande.
Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Hemtjänsten i Vingåker söker undersköterskor

Vingåkers kommun