halsojobb.se

HAR DU KÄNSLA FÖR SERVICE OCH VILJAN ATT GÖRA SKILLNAD FÖR PATIENTER?

Företag Unilabs
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

HAR DU KÄNSLA FÖR SERVICE OCH VILJAN ATT GÖRA SKILLNAD FÖR PATIENTER?

Har du servicekänsla ut i fingertopparna, gillar du dessutom eget ansvar? Vi söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare i vår radiologikundtjänst i Stockholm.

VAD

Unilabs är idag Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin där den dagliga verksamheten bedrivs med korta beslutsvägar och stor laganda. Vi söker nu kundtjänstmedarbetare som vill vara en del av vår utveckling.

I rollen som kundtjänstmedarbetare hos oss kommer du arbeta med kundservice och verksamhetsutveckling i vår företagsgemensamma kundtjänst inom radiologi. Arbetet är självständigt och du kommer att ta många egna beslut samtidigt som du arbetar och är del i ett arbetslag. Rollen innebär varierande administrativa arbetsuppgifter som remissregistrering, bildhantering, bokning och telefoni. Då vi har externa kunder arbetar vi i flera olika journalsystem, huvudsakligen Sectra.

”Dagarna går fort och är händelserika, man vet aldrig vad som händer. Ingen dag är den andra lik och det blir aldrig långtråkigt! Vi är ett härligt och trivsamt gäng som brinner för service och medmänsklighet.” - Marie, Kundtjänstmedarbetare

Vi har 40 timmars arbetsvecka, måndag till fredag och tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Start efter överenskommelse.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Du kommer vara vårt ansikte utåt och vi ser därför att du som person har förmågan att skapa ett förtroendeingivande möte med de personer som kontaktar oss. Då vi har telefon som vårt främsta arbetsredskap är det viktigt att detta är något du trivs med. Du jobbar strukturerat och gillar när det är högt tempo samt har lätt att förstå och ta till dig nyheter och arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i laget, har social kompetens, ett trevligt bemötande och känsla för service. 

Du har dessutom:

Goda kunskaper i svenska då du kommunicerar med kunder och patienter via telefon och i text.Datorvana då du kommer arbeta i flera olika system

Vi ser det som meriterande om du har utbildning till undersköterska eller erfarenhet av radiologi då du behöver en förståelse för verksamheten och de ärenden du hanterar.

Vi ser även att du i din ansökan motiverar varför du som person skulle passa bra hos oss, detta är något vi kommer bedöma i urvalsprocessen.

VAR

Du kommer arbeta i våra nya ljusa fina lokaler i Huvudsta som vi även delar med vår laboratoriekundtjänst och andra delar av verksamheten. Vår gemensamma kundtjänst inom radiologi består idag av en kundtjänstchef, nio undersköterskor, fyra sekreterare samt två faktureringsansvariga. Vi är en grupp med god stämning och bra sammanhållning. Arbetsgruppen består av både yngre och äldre medarbetare som har ett stort engagemang i det vi gör och har roligt ihop.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1000 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

För frågor om tjänsten kontakta Kundtjänstchef, Helen Marczak Nordén, helen.marczak.norden@unilabs.com alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Dela detta jobb

HAR DU KÄNSLA FÖR SERVICE OCH VILJAN ATT GÖRA SKILLNAD FÖR PATIENTER?

Unilabs