halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Handledande läkare till utbildningshälsocentral, Primärvården

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-28

Ansök nu

Handledande läkare till utbildningshälsocentral, Primärvården

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och driva och utveckla förutsättningarna för Region Västernorrlands mottagande av utlandsutbildade läkare i primärvården? Har du ett intresse för utbildningsfrågor? Då kanske du är den vi söker!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Regionen startar till hösten upp ett nytt projekt, en utbildningshälsocentral inom Primärvården för utlandsutbildade läkare.

Vi söker nu handledande läkare för projektanställning deltid (20-40%), 12 månader med möjlighet till förlängning. Tillsättning sker 2022-10-01 eller enligt övenskommelse. Placeringsort Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Som handledare är ditt uppdrag att handleda tre utlandsutbildade läkare på utbildningshälsocentralen Centrum i Sundsvall. Läkarna kommer framför allt vara utbildade utanför EU/ESS och merparten kommer genomföra den så kallade Praktiska tjänstgöringen vid enheten. Du kommer ha en heldag i veckan avsatt för enbart handledning av läkarna, där du åker från din ordinarie arbetsplats till Hälsocentralen centrum. Ni kommer vara fyra-fem kliniska handledare som delar på uppdraget, som tillsammans motsvarar en heltidstjänst.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

- Handleda de tre läkarna vid patientkonsultationer.
- Utbilda och bedöma läkarnas kompetens med t.ex. bedömningsinstrument.
- Ha strukturerad handledning och fungera som huvudhandledare åt en av adepterna.
- Genomföra seminarium med utbildningsläkarna.
- Skapa underlag för godkännande av den praktiska tjänstgöringen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin eller befinner dig under andra halvan av din ST i allmänmedicin och som har ett intresse för utbildningsfrågor. Alternativt är du specialist i närliggande specialiteter med gedigen primärvårdserfarenhet.
Vi ser gärna att du redan nu arbetar inom Region Västernorrland alternativt hos en offentlig finansierad eller privat vårdgivare och har intresse av att vika en del av din arbetstid till handledning på utbildningshälsocentralen.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Projektanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Dan Näslund

Verksamhetschef

Telefon: 070-6094331

E-post: dan.naslund@rvn.se

 

Jonas Lindbäck

Enhetschef

Telefon: +4661180292

E-post: jonas.lindback@rvn.se

 

Jan Söderlund

Specialistläkare

E-post: jan.soderlund@rvn.se

 

Jonas Wallvik

Sveriges Läkarförbund

Telefon: +4660181714

E-post: jonas.wallvik@rvn.se

Dela detta jobb

Handledande läkare till utbildningshälsocentral, Primärvården

Region Västernorrland