halsojobb.se

Habiliteringspersonal, natt till Klippan och Bergets gruppboenden - Funktionshinderverksamheten

Företag Tanums kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Habiliteringspersonal, natt till Klippan och Bergets gruppboenden - Funktionshinderverksamheten

Tanums kommun, med sina cirka 12 700 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Omsorgsförvaltningen i Tanums kommun söker habiliteringspersonal för nattjänstgöring på Klippans och Bergets gruppbostäder. Tjänsten är tillsvidare, vaken natt om cirka 50% med möjlighet till uppgång i tjänst. Tillträde 2019-10-01 eller enligt överenskommelse.  

Klippan och Berget är två gruppbostäder med särskild service enligt LSS, vilken riktar sig till vuxna personer med funktionsnedsättning.  Boendena omfattar tolv lägenheter. Nu söker vi en ny medarbetare som tillsammans med oss kan bidra till en god livskvalité för våra boende.

Arbetsuppgifter
Det grundläggande arbetet i rollen som habiliteringspersonal är att skapa meningsfullhet, självständighet och personlig utveckling för de boende på gruppbostaden. Nattetid arbetar vi för att skapa trygghet. Arbetsuppgifterna varierar beroende på den boendes hälsa, funktionsförmåga, behov och individuella föresatser. Du ska efterfölja fastställda arbetsrutiner, delta i verksamhet- och arbetsplatsmöten, vara engagerad i att föra verksamheten framåt samt främja samarbete och verka för en god gruppdynamik på arbetsplatsen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet, fritidspedagogisk- eller socialpedagogisk utbildning, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet från arbete inom verksamhetsområdet. Arbetet är varierande, vilket förutsätter att Du har stor inlevelseförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och tålamod. Du ska ha god förmåga att hantera svåra situationer och samtidigt behålla en stark tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmåga. Vi lägger därmed stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att Du har ett professionellt bemötande gentemot vår ,målgrupp.  Dokumentation och administrativa arbetsuppgifter är datoriserat och det är därmed viktig att Du har en god datorvana samt kan uttrycka Dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi vill att du har B-körkort.

Övrigt
Tanums kommun eftersträvar att vara en rökfri arbetsplats, därför uppskattar vi att du är rökfri. Vi eftersträvar även en jämn könsfördelning. Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Funktionshinderverksamheten arbetar med uppgång i tjänst vilket innebär att du genom att lägga dit tillgänglig i förvaltningens bemanningsenhet kan öka din sysselsättningsgrad upp till heltid. Upplysningar om tjänsten kan lämnas av enhetschef Åsa Karlsson, telefon 0525-18542. Fackliga företrädare nås på telefonnummer 010-442 94 31. Vi vill ha din skriftliga ansökan med cv och betyg märk med ref nr "398" senast 2019-09-22. Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas redan under ansökningstiden.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför rekryteringsarbetet har Tanums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Habiliteringspersonal, natt till Klippan och Bergets gruppboenden - Funktionshinderverksamheten

Tanums kommun