halsojobb.se

Gynekolog/obstetriker sökes till BMM och ungdomsmottagningen i Norrtälje

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-10

Ansök nu

Gynekolog/obstetriker sökes till BMM och ungdomsmottagningen i Norrtälje

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi alternativt obstetrik till en spännande kombinationstjänst på vår barnmorskemottagning och ungdomsmottagning.
Om oss
Barnmorskemottagningen är belägen i Familjens hus, en plats för unika möjligheter till samverkan mellan verksamheter med barn och familj i fokus. Barnmorskemottagningen bedriver mödravård och följer den gravida kvinnan från inskrivning tills det är dags för förlossning. Ungdomsmottagningen ligger centralt i Norrtälje stad med god tillgänglighet för kommunens ungdomar. Här träffar vi ungdomar i åldern 12-23 år utifrån deras förutsättningar och önskemål.
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Vi erbjuder nu en spännande kombinationstjänst på vår barnmorskemottagning och ungdomsmottagning i Norrtälje stad. Du kommer arbeta i nära samarbete med mottagningarnas barnmorskor och kuratorerna på ungdomsmottagningen.
 
Om dig
Vi söker dig med specialistbehörighet inom gynekologi med erfarenhet inom förlossningsvård eller obstetrik.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

Gynekolog/obstetriker sökes till BMM och ungdomsmottagningen i Norrtälje

Tiohundra AB