halsojobb.se

Gyminstruktör sökes till Actic Kompassen

Företag Actic Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-06

Ansök nu

Gyminstruktör sökes till Actic Kompassen

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.  Läs gärna mer på www.actic.se

Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Då är du den vi söker!

Beskrivning av arbetet

Som instruktör på anläggning har man i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället och genom detta agerar utanför anläggningen så att vi skapar relationer som gör att eventuella motstånd för att våga börja träna minimeras.

Instruktören jobbar aktivt med att hjälpa besökarna med sin träning genom att vara synlig ute på anläggningen där vi hjälper medlemmarna med deras träning. Att arbeta som instruktör handlar också om försäljning; dels av medlemskap via instruktioner och i vår reception men även av andra tilläggsprodukter som till exempel PT. Instruktören tar också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht på anläggningen, det innebär att utföra viss del av service på träningsmaskinerna samt att också utföra städning i lokalerna.

För att passa in på Actic söker vi dig som är social, ansvarsfull, målmedveten och har energi. Det är också bra om du har tålamod och är pedagogisk.

Arbetstid

Tiderna kan vara varierande Dagtid, kvällstid och helger. Initialt till under våren har vi behov av extrapersonal till helger och kvällstid under vardagar. 

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ‪#‎ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige


Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Timlön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    Varierande
Ort    Örebro
Län    Örebro län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/32
Publicerat    2020-02-06
Sista ansökningsdag    2020-03-06

Dela detta jobb

Gyminstruktör sökes till Actic Kompassen

Actic Sverige AB