halsojobb.se

Gillar du människor, djur & natur. Då kanske du är min nya personliga assistent.

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-28

Ansök nu

Gillar du människor, djur & natur. Då kanske du är min nya personliga assistent.

Beskrivning av verksamheten.

 Vill du vara en del i en persons vardagsliv?  Ge personen en möjlighet leva ett så normalt och självständigt liv som möjligt trots sin funktionsnedsättning.                                             Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika uppdragsgivare och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.

Arbetsuppgifter.

Assistenterna hjälper dels till med grundläggande behov som personlig omvårdnad, påklädning, stöttning med att äta och att kommunicera. Assistans innefattar även stöd och hjälp med hushållsarbete, utöva fritidsaktiviteter/träning, umgås med släkt och vänner samt att vara delaktig i samhället m.m.

KVALIFIKATIONER.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vår kund i det aktuella uppdraget är en man som tillbringar mycket tid utomhus, bor ute på landet med djur i sin omgivning. Du som assistent måste uppskatta djur och att vara ute.

KRAV .

Det är ett krav att du har körkort och är van vid att köra bil.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

1 - 2 tjänster 75-85% med tjänstgöring dag, kväll och helg.

Avtalsenlig lön.

Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse

Ansökningarna behandlas löpande

Dela detta jobb

Gillar du människor, djur & natur. Då kanske du är min nya personliga assistent.

Förenade Care AB