halsojobb.se

GHP Stockholm Gastro Center vid Sophiahemmet söker gastroenterolog

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-14

Ansök nu

GHP Stockholm Gastro Center vid Sophiahemmet söker gastroenterolog

Verksamheten har en bred gastroenterologisk profil med fokus på IBD, IBS samt allmän gastroenterologi. Det utförs ca 16 000 endoskopiska undersökningar årligen. Det görs klinisk forskning, kliniska prövningar samt utvärdering av ny teknologi fortlöpande med stöd av forskningssköterskor. I verksamheten ingår även endoskoperande sköterskor samt IBD sköterskor. Kliniken är en del av GHP koncernen med ett utpräglat fokus på kvalitet och samhällsnytta. Vi söker en engagerad och drivande gastroenterolog som tillsammans med teamet kan bidra till fortsatt expansion och utveckling av verksamheten.

Hör av dig så träffas vi på ett förutsättningslöst möte där jag får presentera verksamheten

Fredrik Linder, Verksamhetschef

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

susanne eriksson | Kontaktperson

 Skicka email

Dela detta jobb

GHP Stockholm Gastro Center vid Sophiahemmet söker gastroenterolog

GHP Specialty Care AB