halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fysioterapeuter till postcovidverksamhet vid Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Fysioterapeuter till postcovidverksamhet vid Karolinska Universitetssjukhuset

Är du fysioterapeut med intresse för postcovidvård, forskning och utveckling? Lockas du av tanken att få jobba med vård i framkant samtidigt som du får arbeta med erfarna kollegor? Då är det dig vi söker. 

Postcovidverksamheten är multidisciplinär och är ett samarbete mellan flera teman och funktioner på Karolinska Universitetssjukhuset. Verksamheten arbetar med utredning, diagnostik och behandling utifrån patientens individuella behov.

Vi tar emot patienter som inte har sjukhusvårdats i samband med covid-19 infektion, men som tre månader efter insjuknandet fortfarande lider av en allvarlig negativ påverkan på funktion, arbetsförmåga och livskvalitet utan förbättring, trots rehabiliterande insatser. Detta inkluderar patienter med misstänkt POTS. Vi tar även emot patienter som har vårdats på sjukhus i samband med covid-19 infektion och multiorgansvikt med komplicerat vårdförlopp.

Om tjänsten
Som fysioterapeut har du en viktig roll både i bedömning och behandling av denna patientgrupp. Du kommer möta patienter med postcovid, där vanliga symptom är andningspåverkan, fatigue, kognitiv påverkan samt POTS.

Du kommer ha ett nära samarbete med andra fysioterapeuter och även andra professioner såsom läkare, psykologer, kurator, sjuksköterska och arbetsterapeuter.

Som nyanställd får du en introduktion till arbetet av en erfaren kollega samt möjlighet att delta i interna utbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt

Vi söker

Vi söker dig som:

  • är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
  • kommunicerar på ett tydligt sätt. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter samt påminner och följer upp.
  • har lätt för att anpassa dig till föränderlig vardag. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändring.
  • trivs med att arbeta tillsammans med andra människor. Du relaterar dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt sam lyssnar in, kommunicerar och löser meningsskiljaktigheter på ett konstruktivt sätt.
  • gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden samt visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

Annonsen gäller två visstidsanställningar på heltid som sträcker sig till och med 30 juni 2023, med placering i Huddinge

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast med tillåtelse att verka inom svensk hälso- och sjukvård.

Meriterande: Erfarenhet inom fatigue, neurologi, infektionssjukdomar, covid eller postcovid. Magisterexamen/masterexamen och/eller specialistkompetens.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Fysioterapeuter till postcovidverksamhet vid Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset