halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fysioterapeut till Solklart Vård I Åstorp/Bjuv

Företag Prima Vård AB
Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Fysioterapeut till Solklart Vård I Åstorp/Bjuv

 

 

Vi söker dig som är utbildad fysioterapeut till Solklart Vård i Bjuv. Det är meriterande att du har erfarenhet av individuell bedömning och behandling. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta positiva kollegor som värdesätter arbetsglädje. Välkommen med din ansökan.
 

Arbetsuppgifter

I rollen som fysioterapeut kommer du att arbeta med individuell bedömning och behandling av våra patienter. Vi har en varierad patientgrupp och du kommer att arbeta med såväl förebyggande åtgärde som rehabiliterande. Du är en viktigt del i den primära bedömningen av våra patienter.

Du är en naturlig del i vårt team som består av läkare, sjuksköterskor och arbetsterapeut och vi har alltid patientens bästa i fokus. Vi erbjuder dig en flexiblel arbetsplats med möjlighet att påverka ditt arbetssätt. Ditt arbete kommer huvudsakligen vara förlagt i vår filial i Åstorp men vi erbjuder även möjlighet till delvis tjänstgöring i Bjuv tillsammans med erfaren kollega.

Möjlighet att hålla individuell träning eller gruppträning på välutrustat gym finns.
 

Vem är du

Vi söker dig som är utbildad fysioterapeut och du får gärna ha erfarenhet av primärvårdsarbete eller liknande.

Vi ser gärna att du vill vara med och utveckla arbetet inom vår mottagning. Du har en positiv inställning som smittar av sig på patienten och du är trygg i din yrkesroll och bidrar till ett trevligt arbetsklimat. Du arbetar bra självständigt såväl som i team. Som person är du flexibel och noggrann.
 

Vi erbjuder dig

Hos oss är det en stabil bemanning och positiv stämning. Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga våra kompetenser och där alla delar värderas som lika viktiga. 
 

Om Vårdcentralen:

Solklart Vård i Bjuv - Åstorp har målsättningen att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalité. Personalgruppen består av läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, arbetsterapeut, BVC sjuksköterska, barnmorska och psykiatrisjuksköterskor.
För mer information http://solklartvardibjuv.se/

Solklart Vård i Bjuv är en del av Prima Vård

Varmt välkommen med din ansökan.

 

 

 

Dela detta jobb

Fysioterapeut till Solklart Vård I Åstorp/Bjuv

Prima Vård AB