halsojobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Vill du vara med och utveckla arbetssättet för patienter på vård- och omsorgsboende? Vi söker nu en fysioterapeut för placering mot denna patientgrupp. Lockar detta dig kan vi erbjuda ett meningsfullt arbete med varierande och utmanande arbetsuppgifter. Hos oss har du även stora möjligheter att påverka din egen arbetsdag och utvecklas tillsammans med oss. Vår enhets breda kompetens inom rehabilitering är en av våra stora styrkor och det finns stor öppenhet för kompetensutnyttjande internt.

KommunRehab är en enhet som växer och utvecklas under sektion hälso- och sjukvård i Falu kommun. Enheten ansvarar för rehabilitering inom hemsjukvård, vård- och omsorgsboende, LSS och socialpsykiatri. Hos oss finns arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistenter och hjälpmedelssamordnare.

Arbetsuppgifter
Hos oss arbetar du med rehabilitering i patientens hem på vård- och omsorgsboende. Du möter främst geriatriska patienter och behandlar varierande diagnoser. Insatserna kan handla om allt från bedömningar av förflyttning, träning och vardagsrehabilitering till utprovning av både enklare och mer avancerade hjälpmedel och fallpreventiva insatser.

Du har en varierande, utmanande, lärorik och rolig arbetsmiljö och arbetar i team med arbetsterapeut. Hos oss har du kollegor som samarbetar, stöttar med sin erfarenhet och vill nå resultat tillsammans med dig.

I verksamheten ges du möjlighet att utveckla rehabilitering och vidare förstärka befintliga samarbetsformer med aktörer så som omvårdnadspersonal, sjuksköterska, primärvård och slutenvård. Hos oss arbetar vi med olika utbildningsinsatser samt handledning i patientärenden för andra yrkeskategorier. 

Tillräckliga kvalifikationer
- Legitimerad fysioterapeut

- B-körkort

Personliga egenskaper
För att trivas med tjänsten är du utvecklingsinriktad, positiv, flexibel, tydlig, engagerad och gillar att samarbeta. Du har förmågan att kunna arbeta självständigt och strukturerat. Vidare förväntas du kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakter.

Det är meriterande om du har...

- Erfarenhet av rehabilitering på vård- och omsorgsboende 

- Erfarenhet av hjälpmedelsutprovning

- Erfarenhet av geriatrik 

- Erfarenhet av demenssjukdomar

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. 

Upplysningar

Enhetschef Joel Berglund 023-822 62

Fackliga företrädare

Fysioterapeuterna Maria Öman 023-829 42

Övrigt

Annonssäljare undanbedes vänligt men bestämt

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Logga

Fysioterapeut till KommunRehab vård- och omsorgsboende

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Dela detta jobb