halsojobb.se

-->

Fysioterapeut till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Ort
Utgår

2021-07-28

Ansök nu

Fysioterapeut till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Är du en erfaren och nyfiken fysioterapeut med intresse för akutsjukvård, forskning och utveckling? Nu söker vi en ny kollega till sektionen Cancer Infektion Inflammation Kvinna i Solna!

Vi erbjuder
Inom Medicinsk enhet Arbetsterapi och Fysioterapi möter du engagerade och kunniga kollegor och chefer i en stimulerande arbetsmiljö. Hos oss får du chansen att vara delaktig i och utveckla vården för våra patienter, möjlighet till stort erfarenhetsutbyte samt att arbeta i multiprofessionella team genom bland annat internutbildningar och utvecklingsprojekt. I sektionen finns kollegor som arbetar med både slutenvård och öppenvård.

Om tjänsten
Som fysioterapeut består ditt arbete av bedömning och behandling av funktionsnedsättningar och aktivitetsbegränsningar. Dina insatser är en viktig del för att skapa förutsättningar för en säker planering av vårdtiden, säker utskrivning, minskad risk för återinläggning samt att utvärdera vårdresultat. I arbetsuppgifterna ingår också att bidra i utvecklandet av vårdprogram och arbetsflöden utifrån evidens och patientens behov. Du kommer att handleda studenter inom grundutbildning och/eller internationella studenter.

Varje individs fysiska och psykiska förutsättningar ligger till grund för arbetet och vårt mål är att tillsammans med patienten nå bästa möjliga rörelsefrihet och livskvalitet. Sektionen för cancer, infektion, inflammation och kvinna har både slutenvård och öppenvård för flera patientgrupper. Inom infektion och inflammation ingår tex lungpatienter, reumapatienter och njurpatienter. Vi har ett stort uppdrag inom cancer på sjukhuset.

Tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Vi söker
Vi söker dig som:

  • är trygg i dig själv och i din yrkesroll. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn. 

  • är säker och stabil i osäkra sammanhang. Du kan arbeta både självständig och i team men litar alltid på din egen förmåga. 

  • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

  • har god interaktions-och kommunikationsförmåga

Därtill är du en person som vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad fysioterapeut med svensk legitimation.

Meriterande: Magisterexamen. Erfarenhet inom akutsjukvård.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.

Professionerna arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kurator, logoped och psykolog har patientens hälsa och funktion som gemensam nämnare och samlas under benämningen Hälsoprofessioner. Varje profession har unik kompetens och bedriver högspecialiserad vård, forskning och utbildning inom sitt kompetensområde. Hälsoprofessionerna är samlade i en organisation för att på bästa sätt möta patienternas behov samt skapa välfungerande teamarbeten med sjukhusets teman och övriga funktioner.

Vi utför både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Vi bedriver också forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/


Dela detta jobb

Fysioterapeut till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Karolinska Universitetssjukhuset