halsojobb.se

Beskrivning av arbetsplatsen

Vår vision är att Stockholm Spine Center ska vara förebilden för multiprofessionell behandling av rygg- och nackbesvär. Vi ligger i frontlinjen gällande forskning och införande av nya behandlingsmetoder och vi satsar på att ur alla aspekter utveckla kvaliteten i vårdarbetet.
Vi driver sedan tio år en mottagning för försäkringsbolagskunder med rygg- och nackbesvär. Intill denna mottagning ligger GHP Stockholm Spine Centers smärtrehabavdelning och samtliga rygg- och nackoperationer genomförs på Löwenströmska sjukhuset..

Vi har en bred kompetens, därigenom förstärker och kompletterar vi varandra. Vi ökar ständigt vår kunskap inom området - just för att det är det enda vi arbetar med och har stora volymer av.
Våra kirurger gör vardera 150-200 operationer per år vilket utgör en grund för hög kvalitet och effektivitet. Alla våra sjukgymnaster och naprapater är vidareutbildade och högspecialiserade på rygg- och nackbesvär.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu en fysioterapeut med bred erfarenhet inom rygg- och nackbesvär till vår försäkringsmottagning som ligger på Garnisonen vid Karlaplan. Nybedömningar av patienter görs i regel av sjukgymnaster som första instans som också ansvarar för vårdplan. Man har under besöket möjlighet att konsultera eller remittera till övriga specialister från andra yrkeskategorier. Teamet består av ryggkirurger, neurokirurg smärt/ryggläkare, fysioterapeuter och naprapater. De flesta komplexa patienter hanteras således av flera specialister i tätt samarbete. Beslut om patentens behandling sker vid behov baserat på teamets samlade bedömning. De patienter vi inte behandlar själva hjälper vi med vidare utredning.
Arbetet varierar dagligen mellan individuellt arbete men också arbete i team med övriga specialister.

I tjänsten ingår efter en tids anställning också att tillsammans med ryggkirurg göra operationsbedömningar.
Detta är ett unikt tillfälle för dig som fysioterapeut att arbeta i team med några av Nordens absolut främsta specialister inom rygg- och nackbesvär.

KVALIFIKATIONER

För att din ansökan ska behandlas krävs att du har är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med OMT-utbildning, talar flytande svenska och bra engelska.
Du har eget driv, är glad, utåtriktad, positiv, ordningsam och kunskapshungrig.
Du har lätt att samarbeta och är duktig på differentialdiagnostik.

Vänligen bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Lön: Individuell lönesättning

 

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Fysioterapeut till GHP Stockholm Spine Centers Försäkringsmottagning

Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-23

Ansök nu

Dela detta jobb