halsojobb.se

logga

Fysioterapeut/sjukgymnast sommarvikariat

Ort
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Fysioterapeut/sjukgymnast sommarvikariat

Arjeplog kommun

I vänliga och vackra Arjeplogs kommun ligger Sveriges största och fjällnära skärgård. Här har vi kortast restid till arbetet och samtidigt en storslagen natur runt hörnet. Här möts tiotusen år gammal kultur med innovativt näringsliv och forskning i världsklass. Vår fordonstestindustri och vår besöksnäring ger kommunen en internationell prägel.

Med invånarna i fokus ser vi till att det där självklara fungerar: en skola med god kvalitet, en omsorgsfull vård och en trygg livsmiljö.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i en god gemenskap. Arjeplog, Àrjepluovve, är en samisk förvaltningskommun. Vi välkomnar därför särskilt sökanden med kunskaper i samiska språken och kulturen.

Beskrivning

Du kommer arbeta tillsammans med medarbetarna i hälso- och sjukvårdsenheten för att uppnå trygg och säker hälso- och sjukvård inom hemsjukvård och särskilt boende.

Som legitimerad fysioterapeut kommer du att ansvara för bedömningar- och insatser samt hjälpmedelsförskrivning. Du ska även initiera, handleda och utbilda personal och anhöriga så att de fysioterapeutiska insatserna anpassas efter individens förmåga och förutsättningar, vilket ställer krav på flexibilitet och uppfinningsrikedom.

Du har ett nära samarbete med fysioterapeut, sjuksköterskor, enhetschefer och undersköterskor.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut med förmågan att se helheten och kan samverka med andra yrkesgrupper. Körkort och datorvana är ett krav.

Villkor

Tillträde 2021-06-01 eller enligt överenskommelse

Varaktighet till och med 2021-08-31 eller enligt överenskommelse

Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Kontakt    

Görgen Åberg, 0961-14189

Dela detta jobb

logga
Fysioterapeut/sjukgymnast sommarvikariat

Arjeplogs Kommun - Hälso- och sjukvården