halsojobb.se

Fysioterapeut/­sjukgymnast hemsjukvård, sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Målet med hemsjukvården är god och säker vård där patienterna känner sig trygga, delaktiga och väl bemötta. Hemsjukvården planeras utifrån geografiska områden. Organisationen för hemsjukvården är uppdelad i multifprofessionella team med distriktssköterskor/ sjuksköterskor, fysioterapeuter/ sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor.
Hemsjukvården på Gotland är enhet med driv och hög utvecklingstakt. Vårt uppdrag är att bygga rehabiliteringen mot särskilt boende respektive eget ordinärt boende med målet att alla skall ha rätt till rehabiliterande insatser utifrån det individuella behovet oavsett var man bor

Arbetsuppgifter

Uppdraget som fysioterapeut i hemsjukvården innebär att du deltar aktivt i personernas planering och utför insatser i personernas hem.

I arbetsuppgifterna ingår bedömning, behandling, förskrivning av hjälpmedel samt uppföljning av fysioterapeutiska insatser i personens bostad.

Arbetet innebär ett nära samarbete med arbetsterapeuter och sjuksköterskor samt personalgrupper inom hemtjänst och på särskilt boende. En stor del av arbetet består av handledning och instruktioner till vårdpersonal kring vardagsrehabiliterande synsätt.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. B-körkort är ett krav.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Helene Lundgren
Enhetschef
0498-204224
Josefina Cederholm
Facklig representant, Leg sjukgymnast
0498 - 20 44 16
Logga

Fysioterapeut/­sjukgymnast hemsjukvård, sommarjobb

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Dela detta jobb