halsojobb.se

-->

Fysioterapeut inom hematologi till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Ort
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Fysioterapeut inom hematologi till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Vi söker en fysioterapeut med intresse för hematologi och cancerpatienter till slutenvården.

Vi erbjuder
Här möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor i en stimulerande arbetsmiljö! Hos oss får du unika möjligheter att arbeta med en kombination av högspecialiserad klinisk vård, forskning, utbildning av studenter och innovation.

Om tjänsten
Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge har en omfattande cancerverksamhet med både medicinska- och kirurgiska behandlingsmetoder.  Denna tjänst omfattar behandling av pateinter på en avdelning med inriktning mot hematologi, samt inom öppenvården med träning av pateinter i grupp. Du kommer att tillhöra en enhet med 21 fysioterapeuter och arbetsterapeuter med inriktgning mot tema cancer.  

Funktionområde Arbetsterapi och fysioterapi ingår i Funktion hälsoprofessionerna med Funkrionsområdena logopedi, medicinsk psykologi, socialt arbete och klinisk nutrition.

Vi söker
Du har ett kliniskt intresse av verksamhetsområdet cancer och lockas av den miljö som vi som universitetssjukhus har att erbjuda. Du är nyfiken och engagerad i din roll, gillar att ta egna initiativ och har god förmåga till att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Du har förmåga att samarbeta i grupp såväl som att arbeta självständigt. Du har ett intresse för utveckling och handledning av studenter.

Vi lägger stor
vikt vid personlig lämplighet.

 

Kvalifikationer 

Krav:  legitimation som fysioterapeut från socialstyrelsen.

Meriterande:  erfarenhet inom området, magister/masterexamen, specialist

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

I vår nya organisation på Karolinska Universitetssjukhuset är Hälsoprofessionerna en av fem funktioner. Genom att samla arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  

Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Inom funktionen bedrivs forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Inom hälsoprofessionerna jobbar nu närmare 700 personer. Funktionen är i dagsläget indelad i fem olika funktionsområden, med huvudsaklig verksamhet i Huddinge och Solna. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Fysioterapeut inom hematologi till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset