halsojobb.se

Fysioterapeut

Ort
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Fysioterapeut

Beskrivning av tjänsten

GHP Ortho Centers vårdavdelning är en ortopedavdelning naturskönt belägen på Löwenströmskasjukhuset i Upplands Väsby , en av de kliniker där man opererar flest höft och knäplastiker i landet där vi också stoltserar med fina resultat i alla patientenkäts undersökningar.

På vårdavdelningen arbetar fördelat på dag och kvällstid ca 12 sjuksköterskor och 4 fysioterapeuter. Vi har 7 ortopeder som turas om att operera höft och knäplastiker .

Vi tillämpar 1 dygnsvård vilket gör att patienterna skall mobiliseras så snart det är möjligt efter operation för att kunna gå hem tryggt och säkert med kryckor dagen efter, en del går t om hem samma dag som de opereras. Detta gör att du även som fysioterapeut arbetar 1 kväll/vecka. Du kommer även att arbeta en del med uppföljning tillsammans med läkare på vår mottagning vid återbesök som sker 3 månader efter operation.

Friskvårdsbidrag via Actway finns.

KVALIFIKATIONER

Du får gärna ha erfarenhet av ortopedi men det är inget krav, vi lägger större vikt vid att du passar in i vår grupp. Du bör tycka om att arbeta i team.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare tisdag-fredag ca 32 timmar i veckan

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Individuell lönesättning

  • Utdrag från belastningsregistret kan komma efterfrågas

  • Kollektivavtal finns

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Ingela Mimer | Kontaktperson

 Skicka email  08-56640060

 

Dela detta jobb

Fysioterapeut

GHP Specialty Care AB