halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

På Rehabenheten lasarettet ger vi arbetsterapi-, fysioterapi-, dietist- samt kuratorsinsatser till avdelningar och mottagningar på Visby lasarett.

Här arbetar tolv fysioterapeuter som har ett gott samarbete med arbetsterapeuter i vår enhet samt övrig vårdpersonal på lasarettet.

Vi söker nu fysioterapeutvikarier som är intresserade av att komma och arbeta med oss inom slutenvård i härliga Visby i sommar. Placering beslutas utifrån tidigare kompetens och erfarenhet.

Viss lördagstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 58000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt
Jenny Beskow
enhetschef
0498-26 83 96

Logga

Fysiopterapeut, sommarjobb

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb