halsojobb.se

Forskningssjuksköterska till Njurmedicin Huddinge

Ansök nu

Forskningssjuksköterska till Njurmedicin Huddinge

Vi erbjuder
Vi söker en ny forskningssjuksköterska till Forskningsmottagningen, Njurmedicin. På vår mottagning arbetar idag 3 sjuksköterskor med 75% forskningsrelaterat arbete och 25% kliniskt arbete.

Om tjänsten
Som forskningssjuksköterska ansvarar du för uppstart av nya studier och studiegenomförandet tillsammans med ansvarig läkare.

Varje forskningssjuksköterska har huvudansvar för ett antal studier och patienter med exempelvis läkemedelshantering, provtagning, provhantering, bokning, datainmatning i diverse IT-system och kontakt med läkemedelsbolagen.

Det kliniska arbetet innefattar genomförande av njurfunktionsundersökningar, glukosbelastningar och att assistera vid mindre operationer/ingrepp såsom borttagande av centrala infarter och benbiopsier.

Tjänsten är dagtid mån - fre.

Vi söker
Vi söker dig som har ett intresse för klinisk forskning, är strukturerad, självständig och flexibel samtidigt som du samarbetar väl i en liten grupp.

Du bör tycka om administrativa uppgifter och ha förmåga att organisera och planera ditt arbete.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande: Tidigare erfarenhet som forskningssjuksköterska och/eller sjuksköterska inom njurmedicin.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska till Njurmedicin Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset