halsojobb.se

Forskningssjuksköterska till ME Övre buk

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-24

Ansök nu

Forskningssjuksköterska till ME Övre buk

Vi söker nu en ny engagerad forskningssköterska till vårt team, varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
På Medicinsk Enhet Övre Buk på Karolinska Universitetssjukhuset bedriver vi högspecialiserad vård inom områdena leversjukdomar och levertumörer inom både medicin och kirurgi. Vårt mål är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och professionella team.

Inom området bedrivs såväl translationell som klinisk och epidemiologisk forskning med stark internationell ställning. Forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med Karolinska Institutet och andra svenska medicinska universitet och är integrerad med den kliniska verksamheten.

Kliniska forskningsenheten i Huddinge är en stödresurs för forskning inom leversjukdomar och levercancer med både medicinsk och kirurgisk behandling. Idag ingår 10 forskningssköterskor 1 undersköterska och 1 biomedicinsk analytiker i gruppen. Verksamheterna arbetar nära Karolinska Institutet och externa samarbetspartners.

Om tjänsten
I rollen som forskningssjuksköterska på ME Övre buk ingår att bistå och stödja vårdkedjorna inom leverområdet i arbetet kring translationell- och klinisk forskning samt svara för att en hög kvalitet på akademiska studier upprätthålls. Ett starkt fokus kommer att ligga på att identifiera lämpliga patienter för studier.

Tjänsten innebär även att koordinera akademiska- och prövarinitierade studier inom hepatologi med fokus på patienter med fettleversjukdom och levertumörer. Du koordinerar självständigt studier och arbetar i team med läkare och övriga forskningssjuksköterskor på enheten samt andra enheter och forskare.

Vidare kommer du att ha ett nära samarbete med forskargrupper vid Karolinska Institutet.
Du ingår i patientområdets Omvårdnadsakademi och nätverk för forskningssjuksköterskor. Det finns också möjligheter till vidareutbildning i form av kurser och deltagande i internationella möten/ kongresser.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning, med grundanställning som sjuksköterska inom Medicinsk Enhet Övre Buk.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten samt i små och stora grupper. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.

  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.

  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

  • Har mod att agera efter sin egen övertygelse.

Vidare ser vi gärna att du har god förmåga att uttrycka dig i skrift, både på svenska och engelska. Vi värdesätter även din noggrannhet och förmåga att kunna jobba självständigt i ett teamarbete samt koordinera studier inom ditt uppdragsområde.

Kvalifikationer
Krav:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation med minst 5 års yrkeserfarenhet.

  • Erfarenhet av forskning och utbildning i Good Clinical Practice (GCP).

Meriterande:

  • Erfarenhet av kliniska prövningar och/eller akademisk utbildning på minst magisternivå.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska till ME Övre buk

Karolinska Universitetssjukhuset