halsojobb.se

Forskningssjuksköterska till Anova, Karolinska Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-19

Ansök nu

Forskningssjuksköterska till Anova, Karolinska Solna

Vi erbjuder
En möjlighet att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av ANOVAS kärnområden andrologi, sexualmedicin och transmedicin. ANOVA är en multidisciplinär enhet som bedriver sin verksamhet i tre underavdelningar där det övergripande syftet med verksamheten är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa och sexuellt våld genom att bedriva högkvalitativ diagnostik, behandling, forskning, utveckling och undervisning. Vi utreder män med barnlöshetsproblem, sexuella problem, hormonbrist, osteoporos samt andra medicinska tillstånd som påverkar mannens endokrina och reproduktiva funktioner. Vi tar också emot män, kvinnor och par med olika former av sexualmedicinska problem med huvudvikt på destruktiva sexuella beteenden. Vid ANOVA utreds och hormonbehandlas vuxna personer med könsdysfori.

Vi har regionalt ansvar för utredning och behandling av könsdysfori, manlig infertilitet, manliga sexuell dysfunktion och dysfunktionell sexualitet. Vi har också ett nationellt uppdrag för att försöka minska sexuellt våld genom att driva Hjälptelefonen, PrevenTell.

Utöver detta bedrivs ett omfattande forsknings- och utvecklingsarbete. Vi har ett nära samarbete med urologer/ kirurger inom patientområdet.

Vid vår enhet samarbetar endokrinologer, urologer, psykiatriker, laboratoriespecialister, psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, kuratorer, övrig sjukvårdspersonal och administratörer för bästa utredning och behandling.
Vi söker nu en erfaren forskningssjuksköterska som ska vara delaktig i flertalet olika studier inom våra olika kärnområden.

Om tjänsten
Som forskningssjuksköterska består arbetsuppgifterna av att koordinera kliniska prövningar, samla in prover till biobanker samt arbeta med datainsamling. Arbetsuppgifter kan vara identifiering och rekrytering av patienter till studier, provtagning, hantering av prover i laboratorium, insamling av provmaterial, administrering av studieläkemedel samt vara primärkontakt för patienter som deltar i studier.

Administrativa arbetsuppgifterna kan bestå av att samordna studiepatienters besök och undersökningar, föra in data i databaser, hantering av studiedokument och kontakt med externa aktörer som läkemedelsföretag.
Utöver detta arbete ingår även vanligt mottagningsarbete i form av telefonkontakt och sjuksköterskemottagning och funktion som mottagningssköterska. Detta inkluderar även information och undervisning till patienter samt viss provtagning och behandling.

Då vi är en liten mottagning hjälps vi åt med arbetsuppgifterna och en del administrativa uppgifter förekommer. Vid mottagningen finns för närvarande fyra sjuksköterskor.

Vi söker
Vi söker dig som är flexibel och tycker om att arbeta självständigt under eget ansvar. För att trivas i denna mycket självständiga roll bör du ha flera års erfarenhet som sjuksköterska och ha ett strukturerat arbetssätt.

Förutom dessa grundönskemål lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Kvalifikationskrav
Krav: Legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av yrket. Goda kunskaper i både svenska och engelska muntligt och skriftligt. Erfarenhet av läkemedelsstudier och kliniska prövningar. Erfarenhet inom öppenvård.
Meriterande: vana av telefon-rådgivning 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
Personligt brev
CV
Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation

Välkommen in med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska till Anova, Karolinska Solna

Karolinska Universitetssjukhuset