halsojobb.se

Forskningssjuksköterska Kliniska Studieenheten, Barnhematologen, Hudddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-28

Ansök nu

Forskningssjuksköterska Kliniska Studieenheten, Barnhematologen, Hudddinge

Gillar du att utvecklas och gillar utmaningar? Tycker du om att arbeta i team men ändå ha mycket eget ansvar? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder
Vi står inför en spännande period för att möta behoven framtidens kliniska forskning och behöver nu rekrytera en forskningssjuksköterska till Kliniska Studieenheten. Målet är att kunna bl.a. driva CAR T behandlingsstudier. Studierna utförs i nära samarbete mellan Astrid Lindgrens Barnsjukhus och CAST/Tema Cancer.

Inom enheten bedrivs kliniska läkemedelsprövningar från experimentell fas I till fas IV inom olika cancerdiagnoser, provtagningsstudier, kvalitetsregistrering och även forskningsarbete. 

Om tjänsten
Som forskningssjuksköterska kommer du att arbeta både administrativt och kliniskt i studierna. De administrativa uppgifterna kan innefatta rekrytering, planering, genomförande, dokumentation och koordinering av projekten. En viktig del är kvalitetssäkring av datainsamling efter protokoll samt koordinera och handha prover och undersökningar.

Du kommer ingå i ett nätverk med forskningssjuksköterskor i Solna och i Huddinge, inom Kliniska studieenheten och i samarbete med CKC Huddinge och CAST. Vår verksamhet kännetecknas av ett gott och nära samarbete mellan olika yrkeskategorier, både på enheten och inom kliniska verksamheten.

Din arbetsplats är inom den barnhematologiska verksamheten vid Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och viss tjänstgöring kommer vara i Solna där kliniska studieenheten fysiskt är placerad.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Samarbetar för att nå gemensamma mål och tar egna initiativ.

  • Organiserar och planerar ditt arbete väl. Du slutför det som påbörjats och håller deadlines.

  • Är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

  • Är säker och stabil i osäkra sammanhang. Du litar på din egen förmåga och har mod att agera efter din egen övertygelse.

Vidare ser vi gärna att du känner dig trygg i din yrkesroll och har arbetat några år efter din examen. Du är intresserad av ett spännande arbete med kliniska läkemedelsprövningar, provtagningsstudier och kvalitetsregister.

Som person är du noggrann och drivs av att arbeta mot deadlines. Du tycker om att arbeta med uppbyggnad och förbättringsarbete samt vill vara med att utveckla enheten tillsammans med övriga i teamet och har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig.

Vi ser det som en självklarhet att du vill göra skillnad för barn med svåra sjukdomar och deras familjer genom ditt intresse av att arbeta med kliniska studier och kliniska läkemedelsprövningar. 

Kvalifikationer 
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska.

  • Behärskar engelska i tal och skrift.

  • God datorvana med bra kunskaper i Office programmen samt vana från att använda olika IT-system. 

Meriterande: 

  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som forskningssköterska med läkemedelsstudier, annan forskningsverksamhet eller kliniskt arbete inom barnonkologi/-hematologi/barnsjukvård.

  • God kännedom och utbildning inom GCP (Good Clinical Practice). 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter
Namn
SACO:
Telefon
Thomas Casswall

Namn
Vårdförbundet:
Telefon
Charlotte Weiner

Namn
Kommunal:
Telefon
Helen Höglund

Namn
Vision:
​​​​​​​Telefon
Katarina Wennmark

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska Kliniska Studieenheten, Barnhematologen, Hudddinge

Karolinska Universitetssjukhuset