halsojobb.se

-->

Forskningssjuksköterska Cancerstudieenheten Huddinge

Ansök nu

Forskningssjuksköterska Cancerstudieenheten Huddinge

Vi erbjuder  
Vi söker en ny Forskningssjuksköterska till Cancerstudieenheten i Huddinge där ca 8 forskningssjuksköterskor och Provtagningskoordinatorer arbetar tillsammans.
 
På Cancerstudieenheten i Huddinge får du arbeta med cancerforskning i framkant på framförallt hematologiska diagnoser. Vi är ett av få center i Sverige som får ge nya läkemedel för första gången till människa men driver också många andra behandlingsstudier i Fas I-IV för att hitta bättre behandlingar till våra cancerpatienter.
 
Läkemedelsutvecklingen inom Myelom och Cellterapier är väldigt intensiv med många nya studier och därför vill vi nu utöka vårt team med en forskningssjuksköterska till.
 
Om tjänsten
Som forskningssjuksköterska ansvarar du för uppstart av nya läkemedelsstudier och studiegenomförandet tillsammans ansvarig prövare och övrig personal inom tumörgruppen. 

Som forskningssjuksköterska informerar och inkluderar du patienter i våra pågående studier. Du hanterar bland annat blodprovstagning i form av farmakokinetik/genetik, datainsamling, datainmatning i CRF samt medverkar vid monitorering. 

På avdelningen har vi ett standardiserat arbetssätt med utarbetade checklistor och mallar för att följa det omfattande regelverk som styr arbetet med kliniska prövningar och för att studiearbetet ska kunna bedrivas smidigt och patientsäkert.

Vi söker 
Vi söker dig som har ett intresse för klinisk forskning, är flexibel, noggrann och kvalitetsinriktad. Du behöver vara stresstålig och ha lätt att samarbeta med alla våra samarbetspartner på kliniken. Du är drivande, tar ansvar för dina projekt och har en vilja att driva utvecklingen av vår enhet framåt.
 
Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska.

Tidigare arbete som forskningssjuksköterska och eller inom Cancersjukvård är meriterande.  

Förmåga att uttrycka sig skriftligt, läsa och förstå engelska
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska Cancerstudieenheten Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset