halsojobb.se

Forskningsjuksköterska till ME Transplantation

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-24

Ansök nu

Forskningsjuksköterska till ME Transplantation

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en position i vår forskningsenhet som forskningssjuksköterska inom transplantationsområdet. Du kommer att arbeta tillsammans med våra 1-2 befintliga forskningssjuksköterskor i drivandet av pågående och nya studier, både akademi- och industrifinansierade. Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som forskningssjuksköterska med transplantationsprofil innebär att man i team arbetar med studier riktade mot flera olika organsystem såsom transplanterad lever, njure, pankreas eller ö-celler. Även rent medicintekniska studier kan förekomma. Placering är i huvudsakligen på öppenvårdsmottagningen och innebär tät interaktion mot ansvarig prövare men även mot våra patientkoordinatorer och öppenvårdpersonal. Arbetstiden är flexibel men är i grund förlagd dagtid på vardagar. Möjlighet till kombination med sedvanligt öppenvårdsarbete eller avdelningsarbete är möjligt på deltid eller i perioder. Möjlighet att söka anslag för eget forskningsarbete finns och uppmuntras men är inget krav.

Kvalifikationer

Krav:
- Svensk sjuksköterskelegitimation
- Godkänd GCP-utbildning

Meriterande: Tidigare erfarenhet inom transplantationsområdet

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Forskningsjuksköterska till ME Transplantation

Karolinska Universitetssjukhuset