halsojobb.se

Fira in det nya året som min personliga assistent!

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-03

Ansök nu

Fira in det nya året som min personliga assistent!

Inga nyårsplaner?

Fira in det nya året som min personliga assistent

Jag är en 42-årig tjej som söker personlig assistent under nyårsafton. Det finns även möjlighet för fortsatt tjänst om vi trivs och funkar bra ihop. På grund av arbetets karaktär är endast kvinnliga sökanden aktuella för denna tjänst.

Mitt funktionshinder gör att jag sitter i rullstol och har något nedsatt syn. Du måste därför vara villig att lära dig köra rullstol i stadsmiljö och i kollektivtrafik då det främst är så jag tar mig fram. Ifall fortsatt tjänst blir aktuell så söker jag dig som kan hjälpa mig i min vardag med varierande dag/kväll/natt pass både vardag och helg, med sovande jour. Jag söker både dig som kan hoppa in ibland och du som kan ta några pass i veckan. Schemat är flexibelt och varierar från vecka till vecka. Du börjar och slutar ditt pass där jag är för stunden, vilket ofta (men inte alltid) är i min lägenhet i Stockholms innerstad. Nu på nyårsafton så planerar jag att fira in det nya året genom att kolla på fyrverkerier och umgås med vänner. Jag blir formellt din ”arbetsledare” och Förenade Care (www.forenadecare.com) blir din arbetsgivare. Mina intressen innefattar bio, konserter, resor, hockey och hälsa.

Jag ser gärna att du som söker är kvinna (minst 20 år gammal) och har följande egenskaper:

  • Ansvarstagande
  • En viss fysisk grundstyrka
  • God svenska i tal och skrift
  • Grundläggande datorkunskaper
  • Social
  • Uppmärksam & lyhörd

Ingen tidigare erfarenhet av assistansyrket krävs utan jag lägger större vikt vid personlig lämplighet. Känner du att det här skulle kunna vara något för dig? Då är du varmt välkommen att skicka din ansökan till blomgren7@telia.com, dit kan du även höra av dig med eventuella frågor om tjänsten. Jag behandlar personligen alla ansökningar och uppskattar därför om ni hör av er till min personliga mejl (nämnd ovan). Tillträde enligt överenskommelse och kollektivavtal mellan kommunal och KFO gäller.

Dela detta jobb

Fira in det nya året som min personliga assistent!

Förenade Care AB