halsojobb.se

Logga

Finsktalande Undersköterska till Storängsgården

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Finsktalande Undersköterska till Storängsgården

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. Vi arbetar aktivt för att implementera de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har ca 1800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.

Finspångs kommun har idag drygt 21 700 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Beskrivning
Storängsgården är ett särskilt boende för äldre med 73 lägenheter.

Vårdboendet omfattar tio avdelningarvarav fyra avdelningar har inriktningen demensvård och en avdelning har inriktningen korttidsvård. På Storängsgården finns även vaktmästeri, mottagningskök, dagverksamhet för personer som bor i ordinärtboende, frisör, fotvård och möjlighet att låna böcker/biblioteksavdelning.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att tillsammans med dina kollegor ge individuellt stöd utifrån våra boendes individuella behov och förutsättningar. Du kommer att bistå de boende med personlig omvårdnad samt att på delegering av ansvarig sjuksköterska utföra medicinska arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår också att dokumentera åtgärder och hälsotillstånd. Du arbetar utifrån uppdraget som kontaktman, där den boendes medbestämmande står i fokus. Därigenom säkerställer du att insatser utförs med god kvalitet enligt biståndsbeslut och genomförandeplan. Målet med vårt arbete är att våra boende ska få ett så tryggt och självständigt liv som möjligt efter sina förutsättningar och förmågor. Vi arbetar utifrån individuella genomförandeplaner. Som anställd i särskilt boende behöver du samverka med arbetskamrater, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter,dietist, anhöriga, gode män m.fl.

Kvalifikationer
Vi ser att du har undersköterskeutbildning. Viktigt att ha stort engagemang för våra brukare och ha god förmåga att samarbeta. Du tycker om att möta människor, är noggrann och ansvarsfull. Du har förmåga att skapa lugn och ro och arbeta professionellt i nära relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ är viktiga egenskaper. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som finska. Du har datavana och gärna kunskaper i dokumentationssystemet Procapita. Rekrytering sker löpande, de kandidater som är intressanta för anställning kommer att kontaktas för intervju.

Villkor
Enligt Kollektivavtal

Tillträde enligt överenskommelse

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logga
Finsktalande Undersköterska till Storängsgården

Finspångs kommun