halsojobb.se

Fartfylld tjej söker kvinnliga personliga assistenter!

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Fartfylld tjej söker kvinnliga personliga assistenter!

Jag är en 41 årig tjej som söker personlig assistent. På grund av arbetets karaktär är endast kvinnliga sökanden aktuella för denna tjänst.

Mitt funktionshinder gör att jag sitter i rullstol och har något nedsatt syn. Du måste därför vara villig att lära dig köra rullstol i stadsmiljö och i kollektivtrafik då det främst är så jag tar mig fram. Tjänsten går ut på att hjälpa mig i min vardag och innebär varierande dag/kväll/natt pass både vardag och helg, med sovande jour. Jag söker dig som kan hoppa in ibland och du kan ta några pass i veckan. Schemat är flexibelt och varierar från vecka till vecka. Du börjar och slutar ditt pass där jag är för stunden, vilket ofta (men inte alltid) är min lägenhet i Stockholm innerstad. Jag gillar att åka på utflykter vilket innebär att du kan få följa med på resor såväl inom som utanför Sverige. Det planeras självfallet god tid i förväg. Jag blir formellt din "arbetsledare" och Förenade Care (www.forenadecare.com) blir din arbetsgivare. Mina intressen innefattar bio, konserter, resor och hockey. I år har jag dessutom börjat träna igen.

Studerar du eller har en annan sysselsättning passar denna tjänst utmärkt! Jag ser gärna att du som söker är kvinna (minst 20 år gammal) och har följande egenskaper:

* Ansvarstagande

* En viss fysisk grundstyrka

* God svenska i tal och skrift

* Grundläggande datorkunskaper

* Social

* Uppmärksam och lyhörd.

Inga tidigare erfarenheter av assistansyrket krävs utan jag lägger större vikt vid personlig lämplighet. Känner du att det här skulle kunna vara något för dig. Då är du varmt välkommen att skicka din ansökan till blomgren7@telia.com dit kan du även höra av dig med eventuella frågor om tjänsten. Jag behandlar personligen alla ansökningar och uppskattar därför om ni kan höra av er till min personliga mejl (nämnd ovan) Tillträde enligt överenskommelse och kollektivavtal mellan kommunal och KFO gäller.

Dela detta jobb

Fartfylld tjej söker kvinnliga personliga assistenter!

Förenade Care AB