halsojobb.se

Fartfylld tjej söker kvinnliga personliga assistenter!

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-13

Ansök nu

Fartfylld tjej söker kvinnliga personliga assistenter!

Fartfylld tjej söker kvinnliga personliga assistenter!

Jag är en 41-årig tjej som söker personlig assistent. På grund av arbetets karaktär är endast kvinnliga sökanden aktuella för denna tjänst.

Mitt funktionshinder gör att jag sitter i rullstol och har något nedsatt syn. Du måste därför vara villig att lära dig köra rullstol i stadsmiljö och på kollektivtrafik då det främst är så jag tar mig fram. Tjänsten går ut på att hjälpa mig i min vardag och innebär varierande dag/kväll/natt pass både vardag och helg, med sovande jour. Jag söker både dig som kan hoppa in ibland och du som kan ta några pass i veckan. Schemat är flexibelt och varierar från vecka till vecka. Du börjar och slutar ditt pass där jag är för stunden, vilket ofta (men inte alltid) är i min lägenhet i Stockholms innerstad. Jag gillar att åka på utflykter vilket innebär att du även kan få följa med på resor såväl inom som utanför Sverige. Det planeras självfallet god tid i förväg. Jag blir formellt din ”arbetsledare” och Förenade Care (www.forenadecare.com) blir din arbetsgivare. Mina intressen innefattar bio, konserter, resor och hockey. I år har jag dessutom börjat träna igen!

Jag ser gärna att du som söker är kvinna (minst 20 år gammal) och har följande egenskaper:

  • Ansvarstagande
  • En viss fysisk grundstyrka
  • God svenska i tal och skrift
  • Grundläggande datorkunskaper
  • Social
  • Uppmärksam & lyhörd

Ingen tidigare erfarenhet av assistansyrket krävs utan jag lägger större vikt vid personlig lämplighet. Känner du att det här skulle kunna vara något för dig? Då är du varmt välkommen att skicka din ansökan till blomgren7@telia.com, dit kan du även höra av dig med eventuella frågor om tjänsten. Tillträde enligt överenskommelse och kollektivavtal mellan kommunal och KFO gäller.

LÖN 
Timlön, OB-tillägg och 12 % semesterersättning. 
Kollektivavtal finns.

ANSÖKAN
Skriv och berätta om din bakgrund och varför du söker detta arbete samt vad som gör just dig till en bra assistent. Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 
Förenade Care AB
Madeleine Thunwall Uppdragsansvarig
madeleinet@forenadecare.com
Mobil: 073-315 01 32

Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Svärdvägen 25 B
182 33 Danderyd

Dela detta jobb

Fartfylld tjej söker kvinnliga personliga assistenter!

Förenade Care AB