halsojobb.se

Apotek Hjärtat

Välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat på ICA Kvantum i Ystad!

Apoteket öppnade sina dörrar i juni i år och har redan fått en stadig kundkrets. Vi är just nu 6 medarbetare inklusive chef, 4 farmaceuter och 2 apotekstekniker, men då vi hela tiden växer behöver vi utöka vårt team med ytterligare en farmaceut. Våra öppettider är mån-fre 8-20 och lör-sön 9-16. Vi har öppet årets alla dagar. På detta apotek arbetar vi alla mot samma mål - att bli ortens bästa apotek och skapa kundmöten i världsklass! Vår arbetsgrupp känneteckas av glädje, teamkänsla och vinnaranda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde 2019-04-29 eller enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Apotekschef Angelica Mårtensson mobil: 0727-391300

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Kontaktpersoner:

Angelica Mårtensson
tfn: +46 072-7391300

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Kvantum Ystad

Företag Apotek Hjärtat
Ort
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb