halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren undersköterska till kirurgisk slutenvårdsavdelning i Solna

Ort
Utgår

2021-11-29

Ansök nu

Erfaren undersköterska till kirurgisk slutenvårdsavdelning i Solna

Referens nummer

2021/2850

Vi söker nu dig, en undersköterska som har minst ett års arbetslivserfarenhet inom slutenvård och ett genuint intresse för kirurgi.

Bäckenkirurgi 7:s primära patientgrupper är från det Urologiska- och Gynekologiska patientflödena och patienterna varierar i ålder och diagnos. Vi gillar utveckling och har därför schemalagd kompetensutveckling för all vårdpersonal.

Vi erbjuder
På avdelningen har vi ett fint arbetsklimat och tycker om att ha roligt på jobbet. Arbetsgruppen är en härlig mix av erfarna och nya kollegor, avdelningen speglar samhället med en stor variation av människor i ett öppet och välkomnande klimat. Vår målsättning är att erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete, där du i tätt samarbete med kollegor av olika professioner bedriver rehabilitering och behandling. Genom fungerande rutiner, delaktighet och kompetenta medarbetare skapar vi tillsammans en bra arbetsplats.

Som undersköterska hos oss får du minst fyra veckors introduktion med ett utarbetat introduktionsprogram, vi är flexibla med introduktionslängden beroende på hur mycket erfarenhet du har. Hos oss har du ett nära samarbete med sjuksköterskorna och läkarna på avdelningen.

Att vara undersköterska hos oss innebär att du har ett stort ansvar och vår avdelning erbjuder dig en bred grund inom yrket. Vi erbjuder en utvecklande och inspirerande arbetsplats där du som undersköterska erhåller teoretisk och praktisk kunskap inom högspecialiserad kirurgisk vård med fokus på patienten.

Om tjänsten
Som undersköterska hos oss är du med och bedriver världsledande robotkirurgi och högspecialiserad vård till patienter med gynekologiska, urologiska och kolorektala sjukdomar. Vi har ett stort uppdrag inom Stockholmsregionen och är bland annat ensamutförare av kirurgi för avancerad blåscancer och avancerad rekonstruktion av urinvägarna. Vårt främsta uppdrag är planerad kirurgi, men vi tar även emot patienter som är i behov av akut vård.

Vår avdelning har idag 20 vårdplatser på vardagar och 15 vårdplatser på helgen. I varje team om fem patienter ingår en-två undersköterskor och en sjuksköterska.

Hos oss arbetar du tvåskift, vilket innebär dag, kväll samt helg. Vi har fasta scheman som du kan vara med att påverka till viss mån.

Vi söker
Vi söker dig som har stort intresse av kirurgi och har arbetat inom slutenvård som undersköterska under några år. Du har förmågan att lyssna, förstå, sätta gränser och motivera. Du är ansvarstagande och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt. Varierande arbetsuppgifter är för dig en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: Utbildad undersköterska på gymnasium, Komvux eller motsvarande (minst 1350poäng). Minst ett års arbetslivserfarenhet inom slutenvård. God kunskap i svenska i tal och skrift.

Meriterande: Tidigare arbete med kirurgisk vård. Tidigare arbetslivserfarenhet inom gynekologisk, urologisk eller kolorektal akutsjukvård.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

- Frida och Magnus, Omvårdnadschefer


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Kommunal

Telefon
kommunal.karolinska@sll.se

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Erfaren undersköterska till kirurgisk slutenvårdsavdelning i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset