halsojobb.se

Erfaren sjuksköterska, vill du arbeta som sektionsledare på Avdelning Kardiologi/HIA i Solna?

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-26

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska, vill du arbeta som sektionsledare på Avdelning Kardiologi/HIA i Solna?

Vi söker nu en ny kollega som Sektionsledare inom omvårdnadsområde Kardiologi. Välkommen att bli en del av vårt team och tillsammans med oss påverka och vidareutveckla hjärtsjukvården! 

Om Oss

Vårdavdelning 1 har totalt 26 vårdplatser.  Hos oss får du möjligheten att utnyttja hela din kunskap och kompetens som sjuksköterska, samtidig som du kommer att skaffa dig nya erfarenhet på en avdelning som behandlar patienter med akuta koronara syndrom såsom hjärtinfarkt och instabil angina men även allvarliga arytmier och akut hjärtsvikt. 

Vårdavdelning 1 fungerar även som en mottagande avdelning för alla akuta ST-höjningsinfarkter i Stockholm på jourtid och helger för koronarangiografi och PCI. Vi har också ett nära samarbete med Visby, Norrtälje samt Sörmland.

På vårdavdelning 1 bedrivs också ett aktivt sekundärpreventivt arbete dels under själva vårdtiden men också i form av samarbete med hjärtmottagningen efter vårdtiden. Allt för att patienten ska få en optimal vård men likaså hjälp med livsstilsförändringar etc. Vårdtiderna är korta, runt 2-3 dagar.

På vårdavdelning 1 samarbetar följande flöden: Kranskärl, klaff, arytmi (bradykardi och takykardi), Hjärtsvikt

Om tjänsten

Som sektionsledare kommer du att ansvara för att planera och leda den dagliga rutinverksamheten, handledningen av de sjuksköterskor som arbetar med patienterna på vår avdelning, samt fördelar arbetet på vårdgolvet och bemanning av korttidsfrånvaro.

Du ska delta i och samordnar kvalitetsarbetet inom verksamheten och i samråd med OVC kommer du att ansvara för planering av utbildningsinsatser, APT, samt förbättring av arbetsmiljön och trivseln på arbetsplatsen.

Administrativa arbetsuppgifter såsom fakturor, beställning av material och läkemedel ingår också i ditt ansvarområde.

Du kommer att ingå i ett väl fungerande arbetslag bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, bemanningsassistent och en receptionist. Ni samarbetar med förbättringar och har hela Karolinskas perspektiv som utgångspunkt.

Arbetstiderna är 40 timmar/vecka, dagtid. Tjänsten är en vikariatsanställning fram till och med oktober 2022 med tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Vi söker 

Arbetet som sektionsledare kräver goda ledaregenskaper, samarbetsförmåga och organisationsförmåga och vi ser att du som söker till oss har lätt för att samarbeta, är lyhörd och arbetsam! Du tycker om att arbeta i grupp, du är nyfiken, har en rak kommunikation och är lösningsorienterad.

Du är en förebild, utstrålar lugn och trygghet samt delar vårt intresse för att vidareutveckla arbetet inom temat. 

Kvalifikationer

Krav:   Leg Sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet och besitter goda ledaregenskaper när du kommer ansvara för medarbetare och verksamhetsutveckling.

Meriterande:  Vidareutbildning inom hjärtsjukvård och/eller har erfarenhet från liknande verksamhet.

 
Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 

- Personlig brev

- CV

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens 

- Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Förutom att vi är ensamutförare av Thorax- och Neurokirurgi i Region Stockholm bedriver vi även specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, kardiologi och kärlkirurgi.

Våra medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård vid våra enheter i både Solna och Huddinge.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska, vill du arbeta som sektionsledare på Avdelning Kardiologi/HIA i Solna?

Karolinska Universitetssjukhuset