halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren sjuksköterska till högspecialiserad infektionssjukvård Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-16

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska till högspecialiserad infektionssjukvård Huddinge

Referens nummer

2021/3571

Är du erfaren sjuksköterska som är nyfiken på Infektionssjukvård?
Då är det kanske dig vi söker!

Om oss
Hos oss vårdas, övervakas och behandlas patienter med komplicerade infektioner som Sepsis, HIV/AIDS, luftvägsinfektioner, och infektioner i centrala nervsystemet, skelett, hud och mjukdelar. Här utreds även patienter med oklara infektioner där du ingår i detektivarbetet kring patienten. På Infektionsavdelning I64 har du stora möjligheter att få en bred kunskap i akutsjukvård med inriktning infektionssjukvård. Tjänsten passar dig som vill utvecklas i din yrkesroll samt arbeta med högspecialiserad omvårdnad för patienter med infektionssjukdomar. Läs mer om oss här. 

Vi erbjuder
En stimulerande och spännande arbetsplats med fina och kompetenta kollegor. Arbetet är varierande och inkluderar exempelvis läkemedelshantering, centrala infarter, dränage, arteriell och venös blodprovtagning och handhavande av medicinteknisk utrustning såsom övervak och Optiflow/Högflödessyrgasbehandling. Då infektionssjukvården bygger mycket på detektivarbete kommer du arbeta med många olika typer av sjukdomstillstånd och ingen dag kommer vara den andra lik.

Vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och verksamhetens utveckling och har flera karriär- och utvecklingsmöjligheter såsom:

 • Individuellt anpassad introduktion och utvecklingsplan

 • Olika karriärvägar med möjlighet till tjänster som exempel Omvårdnadsspecialist och Biträdande universitetssjuksköterska

 • Möjlighet till specialistutbildning inom Infektionssjukvård

 • Ytterligare stärka kompetensen och få möjlighet till rotationstjänst på övriga avdelningar inom Tema Akut och Reparativ Medicin

 • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt

Vi söker
Dig som är positiv, driven och intresserad av omvårdnad och omvårdnadsutveckling.
Vi har en god stämning i arbetsgruppen och lägger stor vikt vid att alla bidrar till och värnar om ett gott arbetsklimat. Du ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela patientens och verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vidare ser vi att du är en lugn, uppmärksam och tillmötesgående person i ditt bemötande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Hälsningar
Omvårdnadspersonalen på I64

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

 1. CV
  2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
  - Personligt brev (frivilligt)
  - Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
0771420420

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska till högspecialiserad infektionssjukvård Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset