halsojobb.se

-->

Erfaren sjuksköterska till Dialysen på Södersjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska till Dialysen på Södersjukhuset

 

Är du intresserad av teknik och omvårdnad? Vill du utvecklas, växa och komma till en arbetsplats där dina idéer och initiativ är en del i utvecklingen av Dialysvården på SÖS!

Om oss
På vår hemodialys mottagning på SÖS hittar du ett arbete med en kombination av teknik, omvårdnad och utbildning. Hos oss får du goda möjligheter att dels omsätta dina tidigare erfarenheter och dels utvecklas i din yrkesroll. Du får möjligheten att arbeta med unik professionell kompetens med en kombination av omvårdnad och teknologisk skicklighet.
Vi tillsammans arbetar för att utveckla vår verksamhet på bästa sätt. Vi förordar delaktighet, öppenhet och ett gott medarbetarskap.

Om tjänsten  
I rollen som sjuksköterska har du ett omvårdnadsansvar för patienter i hemodialys. Arbetet kombinerar teknik, avancerad medicinteknisk utrustning med hemodialys apparater, med ett nära omvårdnadsarbete. Vi utvecklar nära och långvariga relationer med våra patienter. De flesta bor hemma och kommer till oss för behandling tre-fyra gånger i veckan.
Arbetet är varierande då det förekommer att vi också ger dialysbehandlingar till akut njursjuka patienter på vår mottagning eller på externa enheter.

Vi erbjuder

  • Ingå i ett sammansvetsat och glatt gäng med unik spetskompetens.
  • Åtta veckors strukturerad inskolning tillsammans med en till två handledare.
  • Fasta scheman med arbete var tredje lördag. Arbetstiderna är förlagda till förmiddagspass och eftermiddagspass vissa dagar.
  • Internutbildning och kompetensutveckling med föreläsare cirka två gånger per månad 
  • Första året erbjuds du en introduktionskurs i njurmedicinsk omvårdnad under en vecka och inom två år en fördjupningskurs på fyra dagar.
  • Möjlighet till högskolestudier, personcentrerad omvårdnad vid njursvikt 15 högskolepoäng. Vi uppmuntrar även till utbildning på magisternivå.
  • Vid behov finns möjlighet att ansöka om personalbostad för ett år.
  • Friskvårdsbidrag/subventionerad träning.  

Vi söker  
Dig som vill arbeta i en miljö där vi strävar efter att arbeta personcentrerat. Ett positivt och respektfullt förhållningssätt till patienter är en viktig förutsättning. Vi ser också att du är en kommunikativ och lyhörd teamarbetare som också har förmåga att arbeta självständigt. 

Kvalifikationer
Krav:
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av dialysvård. 
Meriterande: Erfarenhet av samordning och logistik 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska till Dialysen på Södersjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset