halsojobb.se

Är du sjuksköterska och har ett intresse för reumatologi? Lockas du av tanken att jobba kontorstider samtidigt som du får vara med och göra skillnad för våra reumatologipatienter? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder

 • regelbundna utbildningar, både interna och externa, där bland annat mottagningens olika yrkeskategorier föreläser om för verksamheten relevanta områden, exempelvis personcentrerad vård.
 • bred erfarenhet inom reumatologi.
 • möjlighet till att i framtiden få ytterligare variation gällande arbetsuppgifter, till exempel i form av arbeta i en specialistmottagning eller att delta i ett forskningsprojekt.
 • att bli en del i ett icke-hierarkiskt team med många erfarna kollegor, både gällande klinisk erfarenhet och forskningserfarenhet.
 • arbetstid: dagtid mån-fre

Om tjänsten
Som sjuksköterska inom reumatologimottagningen kommer du främst att jobba med administrativa uppgifter kopplade till mottagningens dagliga verksamhet och telefonrådgivning i TeleQ. Du kommer till exempel ansvara för bokning av tilldelade läkares väntelistor samt administrera det efterarbete som följer vid ett läkarbesök. Utöver det kommer du även besvara ärenden i 1177. Det händer att du som sjuksköterska träffar patienten i samband med eller strax efter läkarbesöket.

I rollen ingår även läkemedelsinsättningar och uppföljningar såsom injektionsteknik. Uppföljningarna kan i vissa fall komma att genomföras via videobesök. Ibland kommer patienter obokade till mottagningen, och kan då behöva råd eller hjälp av dig som sjuksköterska.

Inom vissa områden av verksamheten har vi också påbörjat ett arbeta gällande patienternas levnadsvanor, där det på sikt kan ingå arbetsuppgifter kopplat till detta i tjänsten.  

Vi söker dig som:

 • tar ansvar för det egna arbetet och är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.
 • finner dig i en föränderlig vardag och förmår att anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
 • hanterar stress på ett konstruktivt sätt samt bibehåller ett gott humör trots press och motgångar.
 • är lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.
 • strukturerar ditt arbete enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats.
 • på sikt vill vara en del i arbetet med att utveckla vår mottagning.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet inom slutenvård/akutsjukvård.

Meriterande: Erfarenhet av öppenvård/mottagningsarbete, arbetslivserfarenhet inom reumatologi och/eller handledarutbildning.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen att söka
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Tema Inflammation och Infektion omfattar flera internmedicinska specialiteter samt infektion, reumatologi och hudsjukdomar. Vården är organiserad i 16 patientflöden baserade på likartade diagnoser. Temat har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning.

Patientflödena är samlade i fem medicinska enheter. Temat ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Till temat finns idag kopplat ett femtiotal forskargrupper. Hos oss är alla medarbetare (ca 1200st) viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Erfaren sjuksköterska med administrativt intresse till Reumatologimottagningen, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb