halsojobb.se

-->

Enhetschef till HOPE, hematologisk onkologisk prövningsenhet inom Högspecialiserad Barnkirurgi och Barnmedicin

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-19

Ansök nu

Enhetschef till HOPE, hematologisk onkologisk prövningsenhet inom Högspecialiserad Barnkirurgi och Barnmedicin

 

Vi erbjuder
Du kommer att leda och fördela det administrativa arbetet vid den kliniska prövningsenheten HOPE för barn med cancer, när enheten tar nästa steg in i framtiden. HOPE vidareutvecklas till att blir en enhet för tidiga och sena läkemedelsprövningar, för akademiska studier samt registrering i dataregister.  

Den kliniska prövningsenheten etablerades i februari 2016 och har sedan dess blivit en viktig del av barncancervården på Karolinska universitetssjukhuset. HOPE möjliggör att barn med cancer kan få tillgång till nya innovativa behandlingar. Vår enhet tillhör ett europeiskt nätverk, Innovative Therapies for Children with Cancer (ITCC) och vi ackrediterades som ITCC center i februari 2016. Vid enheten bedrivs flera kliniska behandlingsstudier och läkemedelsprövningar samt forskningsarbete. Forskningssjuksköterskor anställda via bas-resursmedel arbetar med kliniska prövningar fas II-IV samt registrering i olika typer av kvalitetsregister.   

Om tjänsten
Du kommer vara chef över enheten och forskningssjuksköterskorna. Du leder och fördelar arbetet på enheten och samordnar det administrativa arbetet kring kliniska behandlingsstudier och läkemedelsprövningar på barn inom HOPE i nära samarbete med de medicinskt ansvariga läkarna och forskningssjuksköterskorna. Du kommer att vara delaktig i det strategiska framtids- och visionsarbetet för de närmaste 3-5 åren liksom arbetet utåt mot sponsorer och andra intressenter. Du arbetar nära sektionschef för Barnonkologi och verksamhetschef för Högspecialiserad Barnkirurgi och Barnmedicin, som du också rapporterar till. 

Du kommer att ha din dagliga arbetsplats inom den barnonkologiska verksamheten vid Karolinska Universitetssjukhuset, Solna.

Vi söker
Vi söker dig som kan leda en grupp och vill göra skillnad för barn med cancer och deras familjer genom ditt intresse av att arbeta med tidiga läkemedelsstudier, kliniska prövningar och akademiska studier.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi söker dig som har en mycket god samarbetsförmåga och samtidigt en förmåga att ta arbetsledande position. Du är drivande och resultatinriktad, men även van att arbeta med förbättringsarbete tillsammans med andra i team. Du har förmåga att ta egna initiativ och att kunna ta ansvar för din egen process.    

Kvalifikationer
Du har en akademisk grundutbildning, gärna inom biomedicin, farmakologi eller som sjuksköterska.

Genomgången forskarutbildning, erfarenhet av projektledning och administration kring kliniska studier på barn är meriterande. Chefserfarenhet är meriterande.

God kännedom och utbildning inom GCP (Good Clinical Practice) samt de lagar/regler riktlinjer som ligger till grund för hur läkemedelsprövningar och akademiska studier skall bedrivas är också meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

 

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

 

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Enhetschef till HOPE, hematologisk onkologisk prövningsenhet inom Högspecialiserad Barnkirurgi och Barnmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset