halsojobb.se

Enhetschef till Barn och Familj

Företag Ånge kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Enhetschef till Barn och Familj

På enheten för Barn och Familj har du möjlighet att utmana dig i ett viktigt och spännande arbete för att göra skillnader i barn och ungas uppväxtmiljö. 

Arbetsuppgifter
Enhetschef till barn och familj är en perfekt roll för dig som vill arbeta i team med chefer och medarbetare. Du har verksamhet-, resultat-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du leder en arbetsgrupp bestående av socialsekreterare och öppenvårdspersonal. I arbetet ingår att leda och fördela arbetet samt vägleda och ge stöd till dina medarbetare. I rollen ingår att fortsätta utvecklingen av verksamheten och bedriva ett ständigt förbättringsarbete avseende arbetssätt och rutiner. 

Enheten för barn och familj tillhör socialförvaltningen och individ- och familjeomsorgens verksamhetsområde. Enhetens verksamhet har fokus på barn och familj och omfattar utredning och verkställighet, ensamkommande flyktingbarn och familjerätt. Enhetens uppdrag innefattar utredningar, beslut om insatser, utförande av insatser samt uppföljning av insatser för barn och ungdomar.

Kvalifikationer
I rollen som enhetschef behöver du vara trygg i ditt ledarskap och ha god erfarnehet från verksamhetsområdet. Du är en trygg och tydlig ledare som kan entusiasmera och skapa förtroende hos medarbetare. Du har förmågan att vägleda och coacha dina medarbetare till att nå uppsatta mål och hålla god kvalité i verksamheten. Som person är du utvecklingsinriktad och provar gärna nya arbetssätt och metoder. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. 

Vi vill att du 
- har en socionomexamen eller annan likvärdig utbildning 
- har erfarenhet av myndighetsutövning 
- har goda kunskaper i både aktuell lagstiftning och socialt utredningsarbete 
- har ett genuint intresse för ledarskap och verksamhetsområdet
- vågar prova nya metoder och har en vilja att utveckla verksamheten
- har god samarbetsförmåga

Tjänsten kräver också B-körkort då det förekommer resor i tjänsten. 
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vårt erbjudande
Ånge kommun erbjuder goda personalförmåner genom exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdskuponger samt möjlighet att byta semesterdagstillägg mot extra semesterdagar. Du kommer ha stor möjlighet att vara med och påverka och utveckla verksamheten samt utveckla arbetsformer och samarbeten på enheten för Barn och Familj.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 
Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.                                                                         

Så ansöker du:
Registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”. På www.ange.se/ledigajobb hittar du mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.

Sista ansökningsdag 2019-06-02

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!
Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

Rekryterande chef 
Rebecca Lindberg 
0690250145
Rebecca.Lindberg@ange.se 

Dela detta jobb

Enhetschef till Barn och Familj

Ånge kommun