halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Engagerad mottagningssekreterare

Företag Vansbro kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Engagerad mottagningssekreterare

Om arbetsplatsen

Hos oss är var och en av oss en viktig del i helheten!

Välkommen med din ansökan.
Vansbro kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel och resultat på arbetsplatsen, därför är det viktigt för oss att du känner dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolthet över den verksamhet som vi tillsammans skapar för våra medborgare i Vansbro kommun.

Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längs älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. I Vansbro kommun är vi mycket stolta över bredden inom näringslivet som skapar en mycket god arbetsmarknad med ett brett och rikt föreningsliv samt god kommunal service i samtliga kommundelar. Hos oss finns en närhet och enkelhet som ger stora möjligheter till livskvalité.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en mottagningssekreterare till Barn- och ungdom som tillsammans med engagerade kollegor vill vara med på en resa mot att utveckla framtidens socialtjänst i Vansbro kommun! Just nu görs stora satsningar på individ- och familjeomsorgen och vi vill ha med dig i arbetet att kunna erbjuda våra medborgare bästa möjliga service. Tillsammans vill vi skapa en arbetsplats som kännetecknas av bra struktur och klientarbete och där vi har tid för samverkan och utrymme för återhämtning. För att nå dit behöver vi din hjälp!

Som mottagningssekreterare blir du en del av Barn- och ungdom som består av förste socialsekreterare, mottagningssekreterare, socialsekreterare med ansvar för utredning och insats samt familjehemssekreterare och familjerättssekreterare. Tillsammans stödjer och hjälper vi barn med behov som familjen inte helt kan tillgodose på egen hand. Arbetsgruppen vid barn- och ungdom erbjuder ett spännande arbete som kontinuerligt strävar efter att vara en socialtjänst som är rättssäker, tydlig samt stödjande.

I rollen som mottagningssekreterare tar du emot anmälningar och ansökningar rörande barn och unga. Du gör skyddsbedömningar och förhandsbedömningar samt finns till för konsultationer från både privatpersoner och myndigheter. Du deltar också delvis i samverkansmöten med andra aktörer såsom, förskola/skola, hälso- och sjukvård samt Barnahus. Ärenden som är relativt korta i tid ansvarar du för och ser till att de stängs.

Vill du bli en del av en arbetsgrupp som arbetar med utveckling samtidigt som du har roligt på jobbet? Då är detta rollen för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen och önskvärt är att du har erfarenhet av att ha arbetat inom socialtjänstens barn- och ungdomsområde tidigare. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbete och andra relevanta utbildningar inom området som arbetsgivaren bedömer likvärdig. I din roll som mottagnings sekreterare förväntas du vara självständig och självgående i ditt arbete då du främst arbetar ensam, men med nära stöd av förste socialsekreterare samt kollegor.

Du har barnperspektivet som en självklarhet i ditt arbete.
Arbetet inom mottagning kräver en stor del flexibilitet och struktur för att fungera smidigt. Du ser fördelar med att vara socialtjänstens ansikte utåt och att vara den som först möter de familjer vi arbetar med. Vi utgår även ifrån att du har personlig mognad och ett förtroendeingivande och respektfullt bemötande. Du har förmåga att bibehålla fokus även i stressade situationer. Det är naturligt för dig att samarbeta och bidra till utveckling på ett positivt sätt. God dokumentationsförmåga och kunskap i aktuell lagstiftning är förutsättningar för att tjänsten ska passa dig. Tidigare erfarenhet av BBIC, Signs Of Safety samt Treserva underlättar ditt arbete

Du har B- körkort samt körvana och uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.
Innan anställning ska giltigt utdrag ut belastningsregistret uppvisas.
Vi kommer lägga stor vikt vid personliglämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse.
Viss möjlighet till distansarbete finns.

Referensnummer: A1156362-2022-127

Ersättning

Löneform: Månadslön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt

Insända ansökningar återsändes ej. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR (dataskyddsförordningen).

Vansbro kommun erbjuder möjlighet till fri tillgång till simhall och gym, semesterdagsväxling samt busskort till förmånligt pris.

Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Vansbro kommun Norra Allégatan 30, 786 31 Vansbro. I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.

Dela detta jobb

logo
Engagerad mottagningssekreterare

Vansbro kommun