halsojobb.se

Engagerad fysioterapeut

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-28

Ansök nu

Engagerad fysioterapeut

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Björkbacken är ett vård- och omsorgsboende med somatisk inriktning belägen i natursköna Dalby. Boendet erbjuder 42 omvårdnadsplatser och drivs i uppdrag av Lunds kommun. Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterska och omvårdnadspersonal. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, förmånserbjudanden, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

 

ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för rehabiliterande bedömningar och behandlingar samt förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel. Du har ansvar för utbildning och handledning av omvårdnadspersonal samt har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.

 

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

 

KVALIFIKATIONER

Svensk legitimation som fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är rehabiliteringsintresserad med ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

 

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du ansvarstagande, självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

 

ERFARENHET KRÄVS

Ja

 

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tillsvidareanställning på deltid 75 %, provanställning tillämpas,

Arbetstiden är förlagt dagtid måndag till fredag,

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

 

TILLTRÄDE

Snarast enlig överenskommelse.

 

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

191115

Ansökningar behandlas löpande.

 

Ansökan

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

 

KONTAKTPERSON

Birgit Theander, verksamhetschef, 073-9015790

birgitt@forenadecare.com

 

UTDELNINGSADRESS

Björkbacken,

Pinnmöllevägen 200

 

POSTNUMMER

247 55

 

POSTORT

Dalby

 

KOMMUN

Lunds kommun

 

Dela detta jobb

Engagerad fysioterapeut

Förenade Care AB