halsojobb.se

Distriktssköterska/Sjuksköterska, tillsvidare, heltid

Företag Arjeplogs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Distriktssköterska/Sjuksköterska, tillsvidare, heltid

Arjeplog Sveriges största fjällnära skärgård.

Bara tre timmar från Stockholm beläget vid Hornavan i Lappland ligger Arjeplog, en kommun med cirka 2 900 invånare. Här lever vi ett praktiskt enkelt liv med närhet till jobb, service och affärer. Vår förskola och skola håller hög klass och en vild natur med 8 727 sjöar erbjuder ett friluftsliv som aldrig är mer än några få steg bort. Kommunen har en internationell prägel, en välkomnande befolkning och ljus från snö, midnattssol och norrsken. Som arbetsgivare erbjuder kommunen dig, förutom trevligt arbetslag, kostnadsfri tillgång till sim- och motionshall samt en timmes friskvård per vecka på arbetstid. Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen.
Läs mer på vår hemsida: www.arjeplog.se

Arjeplogs kommun söker distriktssköterska/sjuksköterska, tillsvidare och heltid

Arbetsbeskrivning:
I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvård, arbete på Särskilt boende kan förekomma. I detta ingår bland annat att planera och leda omvårdnadsarbetet, handleda, instruera och delegera omsorgspersonalen. Teamarbete med övriga professioner
Arjeplogs kommun har ansvar för hemsjukvården och hembesök från 18 år vilket innebär att även arbete där kan förekomma. Viss beredskap och helgtjänst ingår i tjänsten.
Du kommer att ingå i kommunens hälso- och sjukvårdsenhet som förutom sjuksköterskor omfattar arbetsterapeuter och sjukgymnast.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska gärna med VUB Distrikt alt Äldrevård. Meriterande är erfarenhet från arbete inom hemsjukvård och äldreomsorg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Varaktighet tillsvidare.

Sysselsättningsgrad heltid.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Arjeplogs kommun har beslutat om en lönebonus som innebär att den som anställs i ett gällande bristyrke på en tillsvidareanställning i Arjeplogs Kommun, med anställningsdatum efter 20180701, har möjlighet att erhålla en lönebonus under 3 år. För att erhålla denna bonus krävs att man under dessa 3 år är skriven i Arjeplogs Kommun.
Lönebonusen utbetalas när anställningen överstigit: 12 månader med 15000 kr, 24 månader med 22500 kr och 36 månader med 30000 kr.
Arjeplogs kommun erbjuder även en flyttbonus som innebär att den som har adekvat utbildning och får jobb inom ett bristyrke samt skriver sig i Arjeplog får en bonus om 5 000 kronor efter ett år, 10 000 kronor efter två år och 15 000 kronor efter tre år. Flyttbonusen kan kombineras med lönebonusen.
Gällande bristyrken från och med 2018-07-01 är sjuksköterska, socialsekreterare och förskollärare.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Distriktssköterska/Sjuksköterska, tillsvidare, heltid

Arjeplogs kommun