halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Chefsstöd med uppgifter som Forskningsadministratör till Centrum för Kliniska Cancerstudier i Solna

Ort
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Chefsstöd med uppgifter som Forskningsadministratör till Centrum för Kliniska Cancerstudier i Solna

Chefsstöd med uppgifter som Forskningsadministratör till Centrum för Kliniska Cancerstudier i Solna

 

Centrum för kliniska cancerstudier (CKC) är en verksamhet inom Tema Cancer. CKC bedriver både företagsinitierade och akademiska cancerstudier och har cirka 65 medarbetare fördelat på fyra enheter med respektive enhetschef.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb, där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig. Dina arbetsuppgifter kommer vara av omväxlande karaktär i ett nära samarbete med oss enhetschefer. Du kommer att ansvara för administrativa uppgifter som till exempel avtalshantering, beställningar, utbildningar och så vidare. Tjänsten har sin grundplacering i Solna, men då vi har verksamhet även i Huddinge kan viss tjänstgöring även förekomma där.

Om tjänsten
Som forskningsadministratör och chefstöd är din uppgift att arbeta utvecklande och initiativtagande kring system och processer inom vår verksamhet. För att fungera i rollen behöver du ha förmåga att arbeta effektivt och självständigt samt ha en välutvecklad planerings- och organisationsförmåga.

Arbetet innebär också hantering och administration av de studieavtal som vi upprättar, administrera Tema Cancers studiedatabas, utbildningar och möten, protokollföring, hantera beställningar, administrera samt vara enhetens IT-kontakt och EK-administratör.

Vi söker
Vi söker dig som är flexibel, noggrann, driven, kvalitetsinriktad och som gillar att ha många bollar i luften. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, samt ha goda kunskaper i att läsa och förstå engelsk text.

Stor vikt läggs på personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Akademisk utbildning, Medicinsk sekreterare eller annan likvärdig utbildning.
  • Erfarenhet av administration.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet i rollen som chefsstöd
  • Dokumenterat goda organisatoriska färdigheter
  • Kunskap kring avtal och avtalshantering och IT-vana.

Om rekryteringsprocessen
Urval och intervjuer sker löpande. 

Om du tycker att det låter som ett arbete för dig så ska du söka tjänsten!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Kristina Nilsson, VISION Telefon
08-51772525

 

 

Dela detta jobb

Chefsstöd med uppgifter som Forskningsadministratör till Centrum för Kliniska Cancerstudier i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset