halsojobb.se

logga

Centric söker sjuksköterska till medicinen i Trelleborg

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-10-25

Ansök nu

Centric söker sjuksköterska till medicinen i Trelleborg

Med oss på Centric Care är det både tryggt och enkelt att jobba inom bemanning. Vi är väletablerade i branschen och har många och varierande uppdrag över hela Sverige och Norge året om. Nu finns chansen för dig som är sjuksköterska att ta uppdrag i Trelleborg! Bor du inte i Trelleborg? Då kan vi hjälpa till med resa och boende. 

UPPDRAG
Nu söker Centric Care dig som är sjuksköterska till medicinavdelningar i Trelleborg. Placering kan bli på samtliga medicinavdelningen efter överenskommelse med dig. 

UPPDRAGSPERIOD
Behov finns från omgående till och årsskiftet men god chans till förlängning!

Dag-, kväll- och nattpass finns och du har möjlighet att påverka ditt schema själv.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric söker sjuksköterska till medicinen i Trelleborg

Centric Care AB