halsojobb.se

logga

Centric söker sjuksköterska till IVA i Malmö

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-10

Ansök nu

Centric söker sjuksköterska till IVA i Malmö

Centric söker IVA sjuksköterska till IVA avdelning på sjukhuset i Malmö. 
Behov 5/7- 5/9. 
Placering kan vara på båda IVA, Postop samt Covid-IVA.
Här vårdas de som behöver vård och övervakning dygnet runt när du har blivit akut och svårt sjuk, genomgått en stor operation eller skadat dig i en olycka. Det kan bland annat vara kritiska tillstånd som en blodförgiftning, hjärtstopp, problem att andas eller skador i och på kroppen. Ofta behöver man vara nedsövd och få vård i en respirator.

Vi står för boende och resor vid behov.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet, gärna vidareutbildad inom psykiatri.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric söker sjuksköterska till IVA i Malmö

Centric Care AB